Slika nije pronađena

Nakon tmurne zime, svi se vesele proljeću, suncu, temperaturama iznad 15 stupnjeva – i šarenim outfitima. Jedna će boja ovog proljeća biti apsolutni hit, ako je vjerovati modnim stručnjacima.

Jedna boja koja nije toliko tipična inače za proljeće, jer iako nije crna i tmurna, i dalje nekako podsjeća na zimu, ove će se godine nositi baš u proljeće. Modni stručnjaci joj predviđaju veliku popularnost. Prema pisanju Who What Wear, stručnjaci za boje proglasili su klasičnu plavu boju trendom 2020. godine. Razlog tome je što je ova boja vrlo jednostavna, a odiše elegancijom. Ono što je vrlo posebno u njoj, to je da čini efekt mlađeg izgleda.


Tim pravilima vodili su se i dizajneri poput Bossa i Balmaina kojima je upravo klasično plava boja dominirala u najnovijim kolekcijama.



Infleuncerice ovu boju već kombiniraju u svoje odjevne kombinacije, a za sve one koji vole biti u trendu i pratiti modu, dobra je stvar da su ovu vijest čuli i doživjeti i različiti modni brendovi, pa se odjevni komadi ovakve plave boje već mogu pronaći u dućanima.

Foto: Unsplash/ Instagram

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Elegancija i power dressing u jednom: Varteks ima novu kolekciju za nju i njega [FOTO]

Kakve će se jakne nositi ovog proljeća? Ova će tri modela biti najpopularniji – i svi su različitih stilova

Vrijeme je da svoje skinny trapke spremiš duboko u ormar – Ovo su 4 modela koji se nose ove godine

Moda boja proljeće plava popularna

Još vijesti