Slika nije pronađena

Pharrell Williams surađivao je s modnom kućom Comme des Garçons, a kao produkt te suradnje na američkom tržištu pojavio se unisex parfem ‘Girl’. No, unatoč lijepoj poruci da ne bi trebalo biti ograničenja (u smislu muško-žensko), a kako je poručio Pharrell, kritike samog mirisa nisu toliko lijepe i poetične.

Gornje note ovog parfema uključuju neroli, lavandu i bijeli papar, slijede ljubičica i iris, a temeljne note šnjofaju po pačuliju, vetiveru, sandalovini i cedru. Hm, neki bi rekli da je malo pretjerao.

Kritike na blogovima MakeUpAlley i Fragrantica nisu mu baš nakloni:

Mirisne note bore se za prevlast…Vrat bočice izgleda jeftino, kao da bi trebalo preko njega staviti nešto da prekrije šav između spreja i bočice.

Vidim ovaj miris na nerdovima i techno freakovima koji imaju ozbiljan fetiš na japansku pop kulturu. Futuristički je, pomalo sterilan miris koji bi mogli prskati po Appleovim dućanima.

Odvratno. Moja djevojka ne želi da joj se približavam kad mirišem po toj toaletnoj. Ne šalim se…


Neki ga uspoređuju sa zelenim Palmolive deterdžentom za pranje suđa.

Sorry, Pharrell. Super si prošao sa svojim šeširima i tušem za oči, ali čini se da je parfem osuđen na propast.

Unatoč lošim kritikama, očekuje se da će zaraditi 10 milijuna dolara pa će se zasigurno usrećiti, kad već kupci neće. Za sad se može kupiti u Sephori u Americi, ali nadamo se da će doći i u Europu.

Što vi mislite, je li miris doista tako loš?

L.B./izvor: Popdust

foto: Instagram, screenshot/YouTube

Pharrell Williams parfem girl kritike

Još vijesti