Slika nije pronađena

Bilo da više voliš nositi jednodijelne ili dvodijelne badiće, u trendu su jednako i jedni i drugi, ali postoje neki detalji koji će i jedne i druge učiniti zanimljivijima.

Klasični badići su uvijek dobra opcija ako igraš na sigurno, ali ako se ovo ljeto želiš izdvojiti i isprobati nešto malo drugačije, trendovi koji su najavljeni kao veliki ovogodišnji ljetni hitovi ti mogu pomoći u potrazi za idealnim badićem. Kao i svakog ljeta, i ovog se najavljuje da će neki modeli biti posebno veliki hit. Izdvojilo se 6 trendova, a evo koji su to.

1.Badići s izrezanim detaljima
Neovisno o tome kakve badiće nosiš, ovo je jedan detalj koji se odlično uklapa u najrazličitije modele. Izrezi na različitim mjestima mogu badić učiniti malo riskantnim, ali ako se radi o jednodijelnom badiću, koji izrez na rebrima može učiniti da ti silueta izgleda bolje i da pokažeš mrvicu više kože, ali opet ne previše, da se i dalje osjećaš ugodno. Čak i cure koje nose dvodijelne badiće mogu profurati ovaj trend s izrezima na gornjem dijelu. Ili možeš biti totalno hrabra i nositi neki kao s fotke.

2.Gaćice koje su na struku rezane u slovo V

Uvijek je fora nositi raspareni badić, a umjesto da kupiš cijeli, možeš samo kupiti donji dio i svejedno biti ove godine u trendu. Radi se donjem dijelu visokog struka, ali koji ide u obliku slova V. Ovaj će ti model pomoći da vizualno učiniš struk tanjim i da ti tijelo izgleda kao da imaš više obline nego što imaš. No, za ovaj je badić bitno imati što ravniji trbuh jer će ga samo dodatno naglasiti.

3.Badići neobičnih tekstura

Badići koji imaju rebrastu teksturu ili su namreškani su ove godine još jedan veliki hit. Umjesto glatkog materijala od kakvog se inače rade, sve više se zadnjih godina javljaju i ovi malo drugačiji modeli badića. U ovakvom ćeš se badiću osjećati ugodnije nego u bilo kojem drugom jer te neće toliko stegnuti.

4.Šljokice i metalik

Za one cure koje žele biti glavna atrakcija tu su ovi tipovi badića. Kada sunce zasja, bit će te nemoguće ne primijetiti. Pojavili su se ove godine badići koji izgledaju kao da imaju šljokice, ali nemaju stvarno pa ne izgledaju napadno ili 'too much'. Zapravo se čine vrlo glamurozno elegantni.

5.Vezice oko struka

Jedan tip badića koji je trendao i prošle godine, vraća se i ove, a to su badići koji imaju ekstra duge vezice koje se onda vežu oko struka. U teoriji, takvi su badići lijepi i izgledaju jako zanimljivo, sve dok se u njemu ne počneš sunčati. Nisu nikako za sunčanja jer će ti ostati linije po trbuhu i leđima, što neće izgledati baš dobro kasnije. Postoje neki modeli na kojima se vezice lako mogu pomaknuti prema gore dok se sunčaš i kasnije spustiti, ali i neki na kojima je to nemoguće napraviti, a da kasnije izgleda i dalje dobro, zato pripazi na to, ako si bacila oko na ovakav model badića.

6.Crni badići

Jedna boja koja će se posebno nositi ove godine kada su badići u pitanju je – crna. Najveći mogući klasik. Kakav god model da uzmeš u ovoj boji, ove si godine s njim u trendu.

Pogledajte još:

Novi način nošenja bikinija koji će trendati ovo ljeto: Gaćice će se nositi kao gornji dio

Sve što naprave postane hit: Kardashian sestre bikinije nose naopačke – je li to novi ljetni trend?

Najčešćih deset pogrešaka koje radimo pri kupnji badića - nemoj ih ponoviti

moda trendovi badic Ljeto 2021