Manikura

Kod odluke oko izgleda umjetnih noktiju, svaka cura izabere nešto drugačije, a većina njih dizajn noktiju prilagođava svojem stilu i nekim stvarima koje voli. Upravo zbog toga je jedna kozmetičarka na TikTok objavila videa u kojima pokazuje kakve nokte su izabrale cure koje studiraju različita zanimanja.

Puno cura ima danas umjetne nokte, a to je očito i na ovom TikTok videu gdje je djevojka koja radi nokte snimila video u kojem pokazuje kakve nokte imaju studentice s različitih fakulteta. Nekim studenticama struka dozvoljava da imaju zaista duge i drugačije nokte od drugih, dok neke druge ipak moraju izabrati one kraće nokte i decentnije boje koje odgovaraju njihovoj struci.

Tako je vidljivo u videima kako studentice društvenih znanosti imaju većinom duge i šarene nokte, dok jedna cura iz ovog videa studira Zaštitu životne sredine i samim tim je odabrala kraće nokte u roza boji.

Ova kozmetičarka je napravila čak i nekoliko dijelovima videa na ovu istu temu, pa i u drugim videima možemo vidjeti kako opet neke od njih biraju razne oblike i dužine, dok je jedna od njih studira animaciju i ima kraće nokte od drugih, a pretpostavljamo kako je to zbog konstantnog tipkanja na laptopu u čemu joj možda dugi nokti odmažu. U svakom slučaju, svaki od ovih noktiju opisuje zasebnu osobnost ovih studentica.

Pogledajte još:

Nokti ti često pucaju? Ovih 7 razloga najviše utječe na listanje i lomljenje prirodnih noktiju

Nokti u potpuno drugačijem izdanju – hoće li ovaj čudnovati oblik postati novi trend?

Kad manikura pođe po zlu: Dobila potpuno drugačije nokte koji su se izgulili i prije dolaska kući

nokti studentice faks manikura

Još vijesti