Slika nije pronađena

Naša najdivnija manekenka Ljupka Gojić možda nije prva koja se upustila u dizajnerske vode, no definitivno je to učinila najmaštovitije i s najviše stila.

Curice na curicama najjednostavniji je opis za njene rukotvorine - tunike, haljinice i T-shirteve s našivenim lutkicama ukrašenim perlicama, biserima i satenskim trakama. Zavirili smo u fotogaleriju na Facebooku  u trenucima kada se Jolie Petite prodajni prostor s izloženim modelima u Zagrebu još uređuje i ostali oduševljeni čarolijom koja nastaje kao mali unikat na običnoj pamučnoj, inače itekako dosadnoj majici.

Ljupkine curice nose prave traperice, prave naušnice i prave mašnice u kosi. Već ih vidimo na našim ulicama na koje će unijeti svježinu, veselje i mladenačku poletnost prkoseći pritom uniformiranosti i diktatima dosadnih modnih magazina.

p.s. Iz stožera Gojić dobili smo informaciju kako se uređuje i web stranica te će svi modeli uskoro biti dostupni i za prodaju putem weba, tako da ne morate očajavati ako niste iz jedine hrvatske metropole. Kao veliki fashionljupci na vrijeme ćemo vas obavijestiti o sljedećim koracima ovih slatkih malih curica.

I.V.

Jolie Petite ljupka gojić dizajn

Još vijesti