Slika nije pronađena

Vaši snovi o tome da pomoću šifre za magično dodavanje novca u vašu kasicu prasicu možda se nikada neće ostvariti, ali zahvaljujući Moschinu, možete se barem obući kao da ste stigli ravno iz svijeta video igara.

Za najnoviju kolekciju kreatora najraskošnijih vrećica za kemijsko čišćenje i komada koji su nadahnuti pop kulturom, Moschino je najavio svoju zbirku pikselizirane retro kolekcije koja se sastoji od osam odjevnih komada inspiriranih Simsima. Službeno lansirana 13. travnja i linija uključuje Moschino couture proizvode koji su posvećene svemu što ima veze sa Simsima. Kolekcija uključuje kupaći kostim ukrašen zelenim 'dijamantima' koji se nalaze iznad glava vaših Simsa, te odgovarajuće naušnice, zaštitnu masku za mobitel s likom Freezer Bunnyja i još mnogo toga.

via GIPHY


U priopćenju za medije, Jeremy, kreativni direktor Moschina, podijelio je svoje mišljenje vezano uz tu suradnju: 'Volim ideju što se može zamisliti, dizajnirati i oživjeti cijeli jedan svijet – u ovom slučaju Sims svijet'. Kolekcija je dostupna putem Moschino web shopa. U nastavku, pogledajte fotke kampanje inspirirane Simsima:












Foto: Instagram/ YouTube Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Trik koji će ti pomoći da u tren oka zavrneš nogavice traperice bez da ti se odmotaju!

Njena je maturalna haljina osvojila internet! Evo kako to izgleda kada si sam sašiješ haljinu

Napravi mjesta u torbici sa šminkom! Hailey Bieber pokreće svoj beauty brend

Moda pikselizirana odjeća odjeća kolekcija vijest inspiracija sims moschino linija odjeće Modna kolekcija

Još vijesti