Slika nije pronađena

Hrvatski dizajner Ivan Alduk nedavno je lansirao ekskluzivnu kolekciju majica sa otkačenim printovima poznatih osoba, među kojima su se našle Marylin Monroe, Karl Lagerfeld, Amy Winehouse i mnogi drugi. Kolekciju je namijenio isključivo za on-line shopping klub Private sale.


Nastojeći svim ljubiteljima hrvatske mode i mog rada pružiti priliku da imaju originalni dizajnerski proizvod i poklon za božićno vrijeme odlučio sam im se dizajnom i cijenom približiti te na taj način omogućiti da svako može posjedovati neki dizajnerski model za koje svi znamo da najčešće imaju nešto viši cjenovni rang.


T-shirt kao bazni odjevni komad je bio idealan za rad jer se s zanimljivim, originalnim dizajnerskim i grafičkim rješenjima mogu postići jako interesantni rezultati. Spajajući modne ilustracije, modne i javne ličnosti u karikaturističkom stilu sa temom poker karata dobio sam efektne printeve koji prate estetiku moga dosadašnjeg rada, a i dodaju mu novu dimenziju.  izjavio je Alduk.


Majice su trenutno na akciji, pa ih možeš nabaviti po pristupačnoj cijeni od 139,90 Kn.  Što ti misliš o Aldukovim neobičnim majicama?


A.V.

Ivan Alduk dizajn

Još vijesti