Slika nije pronađena

Za danas smo vam pripremili jednu zanimljivu nagradnjaču - dijelimo 3 paketa Head&Shoulders + torbicu Ivice Klarića!

Ivica Klarić, sinonim za domaću mušku modu, pridružio se popisu poznatih dizajnerskih imena koja sudjeluju u kampanji P&G-a i dm-a Jednostavno je biti posebna. U ovom dijelu kampanje kupci P&G-ovih proizvoda u dm-u na poklon tako umjesto proizvoda namijenjenih djevojkama i ženama, dobivaju kozmetičku torbicu za modernog muškarca. Dovoljno je u bilo kojoj dm trgovini u razdoblju od 16. do 30. travnja kupiti bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders i uz njih dolazi dizajnerska kozmetička torbica by IK studio.

Kako do nagrade?

Sve što trebate učiniti da biste osvojili jednu od nagrada je biti brzi i točno odgovoriti na pitanje - Kako se zove studio koji stoji iza dizajna kozmetičke torbice koju poklanjamo?

Prvih četvero koji pošalju točno odgovor osvajaju nagrade! Vaše odgovore šaljite na info@teen385.com najkasnije do 29. travnja u 16 sati, kada ćemo objaviti imena dobitnika. Igrajte se s nama!

Dobitnici su: Ema Lovrak, Tania Tuškan, Sara Matijević i Andrea Matić.

U nastavku još malo više o aktualnoj kampanji...

Nakon brojnih iznenađenja za djevojke i žene koje su P&G i dm pripremili u kampanji „Jednostavno je biti posebna“, na red dolaze muškarci. Od 16. do 30. travnja uz kupnju bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders u dm-ovim trgovinama čeka vas muška kozmetička torbica by IK studio.

Bilo da je riječ o modi ili kozmetici, muškarci prije svega cijene jednostavnost. Kada je riječ o pranju kose, sigurno im neće biti potrebna količina proizvoda koje žene koriste. Neće im trebati serumi, maske ni ulja, niti će njihovi proizvodi zauzimati više mjesta u ormariću. Upravo zato će ih oduševiti inovativni Head&Shouldersovi proizvodi, koji kosu ostavljaju čistom, pružaju joj zaštitu od peruti te olakšavaju njezino oblikovanje.

Imajući na umu tu težnju prema jednostavnosti i učinkovitosti, Ivica Klarić je u svom stilu, a po mjeri modernog muškarca, dizajnirao kozmetičku torbicu.

„Muškarci ne koriste toliko puno proizvoda kao žene, ali ipak imaju potrebu sve svoje potrepštine staviti na jedno mjesto. Siguran sam kako će im kozmetička torbica koju sam dizajnirao biti korisna. Dovoljno je velika da stane sve za dnevnu njegu, a kad krećete na putovanja, nemate brige, sve je već spremno“ – rekao je Ivica Klarić.

Kozmetička torbica by IK studio idealan je tako poklon za svakog muškarca, a njen jednostavan, privlačan dizajn zasigurno će se svidjeti i mnogim djevojkama.

Dobar izgled i samopouzdanje!

Nova formula Head&Shoulders osim dubinske čistoće i njegujućih sastojaka donosi i tehnologiju eksplozije mirisa te predstavlja potpuno nov pristup pranju kose s postojanim mirisom koji traje cijelog dana.

Linija Head&Shoulders Apple fresh će nahraniti i regenerirati kosu od tjemena do vrhova, a Citrus fresh će riješiti problem masne kose.

Zahvaljujući Head&Shouldersu, vodećem šamponu protiv peruti u svijetu, nije potrebno stalno provjeravati stanje vlasišta. Dok brojnim šamponima protiv peruti treba neko vrijeme za djelotvornu eliminaciju problema, Head&Shouldersova formula protiv peruti djeluje dvaput brže i preporučuje je 8 od 10 dermatologa . Čak i ako nemate problema s peruti, Head&Shoulders će osigurati zaštitu prije nego što se pojavi.

Uz sve prednosti Head&Shouldersa i dizajn Ivice Klarića svakom muškarcu osiguran je dobar izgled te samopouzdanje na još višoj razini.

PR članak

šampon Kozmetika torbica nagradna

Još vijesti