Slika nije pronađena

Gala Svilan nova je članica agencije Midikenn. Ova lijepa i zanimljiva 20-godišnjakinja Midikennu se nije priključila isključivo kao model, već kao djevojka koja je s vremenom postala dijelom hrvatskog javnog života.

Gala je svojim prezimenom (kćer Elle Svilan, poznate zagrebačke umjetnice i Siniše Svilana) te izuzetno osebujnim izgledom i načinom života zaintrigirala modno-estradni svijet kao prava teen ikona.

Svoj stil opisuje kao igru ne previše skupih i precjenjenih komada odjeće koju vrlo često i sama dorađuje, a rezultat je ono što možemo vidjeti u šetnji gradom, na modnim revijama, izložbama… Vrijedno se priprema za upis na fakultet (povijest umjetnosti i ruski) na jesen. Literatura, kazalište, filmovi i jahanje te izlasci i druženja veliki su dio njenog odrastanja. A kada se pritom dogodi i poljubac s prijateljicom onda to nužno ne znači skandal, nego kako djevojke kažu, način da se skrene pažnja na gay populaciju i njihova nastojanja da ih se tretira kao ravnopravne članove društva.

Gala Svilan Midikenn