Slika nije pronađena

Ne možeš znati dok ne isprobaš. Ljudi savjetuju da isprobaš čak i ako ti djeluje kao da neće funkcionirati. Svatko može pronaći svoju najidealniju boju ruža na jedan jako jednostavan način.

Genijalna ideja ili totalni fejl? Morat ćeš provjeriti sama za sebe. TikTokom i ostalim društvenim mrežama širi se hack koji navodno može pomoći svakome da pronađe koja je njegova idealna boja ruža za usne. I kako bi to pronašla, trebat će ti samo druga dva proizvoda za šminkanje koja 100% posjeduješ. Olovka za obrve i rumenilo. I za kraj, sjajilo, da sve izgleda još bolje. S olovkom za obrve trebala bi obrubiti usne kao da je to olovka za usne i rumenilo onda natapkati po sredini usana iz izblendati s olovkom. I preko svega dodati sjajilo – i to je to.

@yokenzieb

Shout out to all the gworls

original sound - Kenzie B 🐝

Idealno je ako koristiš tekuće rumenilo ili neko u sticku, sva osim onoga u kamenu. Iako su neki bili malo skeptični da će to stvarno funkcionirati za svakoga, posebice cure s tamnijim obrvama, u komentarima su se javili oni koji su isprobali i tvrde da će svejedno funkcionirati i dobro izgledati. Bitno je samo dobro blendati i staviti sjajilo. Čak i da su ti obrve gotovo pa crne, ovaj bi hack svejedno trebao raditi. Isprobaj! Nemaš ništa za izgubiti, a možda otkriješ svoju savršenu kombinaciju za usne.

Pogledajte još:

Ne može čudnije: Cura je iznenadila frizerku kada joj je pokazala čiju frizuru želi da joj napravi

Koje boje laka za nokte će biti u trendu ove godine? Dominirat će ove 3 radosne nijanse

Kupuje istu maskaru već 11 godina – toliko joj je dobra! Radi se o jednoj jeftinoj iz DM-a

šminka idealna boja ruža šminkanje boja ruža

Još vijesti