Slika nije pronađena

Inače se na takve dane mrštimo većinu vremena i samo razmišljamo o tome kako smo trebali ponijeti sa sobom naočale, ili kako bismo ih trebali kupiti.

Sunčane naočale ne bi trebale biti samo modni dodatak, ali svi znamo da na kraju završe upravo tako.U svakom slučaju, mi smo pronjuškali po našim dućanima i pronašli 10 modela koji će te sigurno oduševiti!

Apsolutan hit ove godine su male naočale. Dok su se prijašnjih godina nosile velike naočale, ove se godine nose što manji modeli! Radi se o trendu koji je vladao devedesetim godinama prošlog stoljeća, a kako je upravo to ono što se vraća u modu, ne čudi nas što su upravo male naočale one koje će zavladati!

Dolaze u nekoliko različitih oblika i boja, pa će se tako nešto pronaći za svakoga.

Od klasičnih, crnih, mačkastih kakve sve zvijezde imaju u svojem ormaru...(Mango - 129,90 kn)

...pa do onih okruglih kakve preferira poznata modna blogerica, Chiara Ferragni.(Mango - 129,90 kn)

A za djevojke koje vole pratiti trendove, ali opet svemu dodaju dozu svojeg 'ja', pronašli smo ove preslatke ružičaste naočale koje nisu toliko malene, ali oblikom su definitivno ono što se nosi!


(Bershka - 79,90 kn)

Veliki povratak ove godine su doživjele i avijatorice, koje su jedne od onih modela koje skoro svi imamo u svojem ormaru, no rijetko kada nosimo. E pa napokon se vraćaju u modu, što znači da ćemo ih jednostavno morati izvaditi iz ormara i staviti! Ako ih ti kojim slučajem nemaš, pronašli smo ove preslatke koje dolaze u nekoliko različitih boja.


(Bershka - 79,90 kn)

Još jedan klasičan model koji obožavamo! Zbog jednostavnog oblika i suptilnih boja, ove naočale pristaju skoro svakom licu, pa čak i onima koji imaju problema pri nalaženju odgovarajućih naočala! Najpoznatije su one od robne kuće Ray Ban, no moramo priznati da se nama sviđa i ova verzija!(Pull&Bear - 79,90 kn)

U slučaju da tražiš naočale koje nisu nimalo suptilne i zahvaljujući kojima će se ljudi okretati za tobom na ulici, treba ti nešto dramatičnije. Veliki okvir 'čudnog' oblika sigurno će privući pažnju, no ti ćeš to uspjeti isfurati! Ipak, nemoj se previše zanijeti. Ako imaš velik okvir, idi na neku suptilniju boju, kao što slučaj kod ovih:


(H&M - 9,99 €)

Postoje u principu dvije vrste ljudi, kada se radi o kupovini sunčanih naočala. Oni koji vole da je okvir naočala što manji i oni koji vole da je vidljiv i masivan. Na svu sreću, u našim dućanima se može pronaći i jedno i drugo, pa bismo tako izdvojili ove preslatke ružičaste naočale koje će sve osvojiti na prvu sa svojim trendi okvirom...(Mango - 169,90 kn)

...te ove zanimljive okruglaste naočale koje zbog bijelih dijelova djeluju posebno ljetno i samo se zamišljamo kako šećemo po nekoj rivi, s vjetrom u kosi i nula briga u glavi.(Pull&Bear - 79,90 kn)

Ako pak tražiš neke naočale koje ćeš moći nositi i po zimi, onda definitivno baci pogled na ove! Okvir zanimljive kombinacije smeđe i crne, čini ih idealnima i za zimske kombinacije! Nema više mrštenja po sunčanim, hladnim danima!


(Bershka - 79,90 kn)

Ali naočale koje definitivno moraš imati u svojem ormaru ovog ljeta, su one u obliku srca! Kako ćeš posjetiti sve festivale i koncerte koje imaš u planu, ako ne budeš imala ovaj neizostavan 'festivalski' dodatak? Plus, nije li lijepo zaista na život gledati kroz ružičaste naočale?!


(H&M - 6,99 €)
Foto: H&M, Bershka, Mango, Pull&Bear

A.Š.

Pročitaj još:

Nakit, obuća i sunčane naočale – prefora stvari koje možete nabaviti po povoljnim cijenama

Za cure u trendu – top 10 komada za (pro)ljetnu sezonu iz high street dućana

Novi trend kao stvoren za tople proljetne dane – uz ovu frizuru osjećat ćeš se poput princeze

Moda trend naočale sunčane

Još vijesti