Slika nije pronađena

Daily Telegraph izbacio je listu najbolje odjevenih Britanki u 2008. godini. U kategoriji trendseterica, uz neka stara pojavila su se i nova imena. Na listi su se našle 25-godišnja manekenka Agyness Deyn, modna veteranka Kate Moss te njene dvije sljedbenice, Sienna Miller i Alexa Chung.

AGYNESS DEYN

2008. definitivno je pripala prekrasnoj i pomalo ekscentričnoj Agyness. Za njen stil potrebno je puno mašte i samopouzdanja, a obilježile su je kožne jakne, oversized tunike, tajice i vintage cipele. Osim velikim brojem naslovnica prestižnih modnih magazina, Aggy se sada može pohvaliti i titulom najbolje odjevene u ovoj godini.

KATE MOSS

Agyness je uspjela otjerati Kate s modnog trona, no sumnjamo da će Mossica ikad sići s liste najbolje odjevenih. Njen je stil toliko popularan i cijenjen da je Kate po N-ti put izbacila vlastitiu kolekciju za Topshop. Za ovu zimu predlaže nam pletivo, bluze od šifona koje savršeno padaju niz tijelo, skinny traperice i tzv. over the knee visoke čizme.

SIENNA MILLER

S vremenom je razvila svoj ležeran stil u koji najviše od svega voli ubacivati hipijevske detalje, no ne možemo zanijekati da je Sienna puno naučila od svoje sunarodnjakinje Kate. U tome nema ničeg loše, pa je zato Millerica zauzela 3. mjesto najbolje odjevene u 2008. godini.

ALEXA CHUNG

Šuškalo se da će se postati novo lice Rimmelove kampanje, no tu su čast ipak dobile druge dvije dame – prekrasne Sophie Ellis-Bextor i Lily Cole. 24-godišnja televizijska prezenterica i manekenka Alex ipak je (ponovno iz škole Kate Moss) uspjela dogurati do 4. mjesta najbolje odjevene Britanke.

I.V.

Agyness Deyn Kate Moss sienna miller Moda stil

Još vijesti