Slika nije pronađena

Godina je 2019. pa bi vjerojatno trebali prestati osuđivati cure koje odbijaju podleći stereotipnim rodnim normama jer imaju svako pravo prihvatiti svaku dlaku na svom tijelu.

Prvi mjesec u godini je po novom nazvan 'Januhairy'. To je akcija na društvenim mrežama kojoj je cilj ohrabriti cure da ne depiliraju svoje dlake nego da se ponose njima. Više o tom pokretu možeš pročitati u članku 'Dečki puštaju brkove, a cure dlake sa sličnim ciljem – fuj ili cool? [ANKETA]'.

S obzirom na to da su cure dinamična, blistava i živahna bića, tako je, naravno, Januhairy postao jako raznobojan. Na Instagramu, Twitteru i YouTubeu, neke cure farbaju dlake ispod pazuha duginim bojama i nazivaju ih #UnicornPits. Časopis People izvještava da je jedna od pokretačica ovog duginog trenda YouTuberica Rainbow Girl. Još 2016. objavila je tutorial o tome kako obojiti dlake pazuha duginim bojama, a prikupila je više od 616 tisuća pogleda i pet i pol tisuća komentara.


Trend se ponovno pojavio u 2019. godini i žene širom svijeta čine svijet šarenijim mjestom sa svojim duginim pazusima.Recite nam što mislite o novom trendu u anonimnoj anketi...Foto: Pexels/YouTube/Twitter


M.S.K.

Pogledajte još:

Dečki puštaju brkove, a cure dlake sa sličnim ciljem – fuj ili cool? [ANKETA]

Dlake na nogama ti rastu prebrzo?! Ovo su savjeti kako to izbjeći

Dlake ispod pazuha i celulit na nogama: H&M-ova reklama daje novu definiciju što znači biti dama

Moda unicornpits dlake dlake pazuha pazuh prihvaćanje tijela zanimljivost modna vijest Dugine boje januhairy

Još vijesti