Slika nije pronađena

Celebovi vrlo često imaju stiliste koji ih odijevaju za razne prilike, od odlaska na crvene tepihe do outfita za fotkanje koje objavljuju na Instagramu. Čak i Beyonce ima stilisticu, a ona je Zerina Akers. U jednom je intervjuu ispričala koji to komad odjeće svaka cura mora imati u ormaru.

Kada radi s Beyonce, onda možemo pretpostaviti da je dobra u svom poslu. Stilistica Zerina Akers radi i s brojnim drugim celebovima, ali Beyonce je svakako najpoznatija. U jednom od nedavnih intervjua dala je savjet svim curama. Ispričala je koji je to komad odjeće po njoj itekako bitan i svatko ga treba imati u svom ormaru. Radi se o sakou.

Iako djeluje kao ozbiljan i poslovni komad odjeće, može poslužiti za toliko različitih outfita. Da, sako će biti idealan kada trebaš i želiš izgledati ozbiljno, primjerice ako ideš na razgovor za praksu. S druge strane, trenutno je super popularan i celebovi su nam pokazali i kako ga nositi u svakodnevnim kombinacijama. Traperice, topić i sako su ultimativna kombinacija. Dodaci i cipele će pomoći da outfit učiniš više ležernim ili više ozbiljnim. Također i to kakve ćeš trapke odabrati može promijeniti cijeli look.

Ovaj komad odjeće može poslužiti u toliko slučajeva, a zato što izgleda na prvu toliko ozbiljno, mnogi će ga zaobići jer smatraju da je to za njihovu mamu, a ne za njih. Oversized sakoi su samo jedan od modela koji su posebno kul. Savjet koji ima Zerina Akers je i da se ne bojiš boja. Iako je crni sako nešto što ide na sve, ako negdje uspiješ uhvatiti po super cijeni i neki u boji, nemoj razmišljati, uzmi ga.

Pogledajte još:

Tenisice koje mijenjaju boju na suncu su apsolutni HIT na društvenim mrežama - idealne za proljeće!

Bella Hadid nosila je najčudnije trapke ikad: Ovo su traperice-tange! Ne znamo što misliti [FOTO]

Kako nositi najtrendi boju ovog proljeća? Donosimo ti 6 ideja za inspiraciju

Moda stilistica odjevni komad modni savjet

Još vijesti