Slika nije pronađena

I torbice za nošenje oko struka su prošle dugačak put otkako su ih samo naši tate nosili na izletima u zabavnim parkovima i na obiteljskim putovanjima.

Sada, naše omiljene slavne osobe ne idu nikuda bez njih, a ne idete ni vi! Torbica za nošenje oko struka je postala svačija dodatna oprema za glazbene festivale, a čak su i sandale postale žrtve ovog trenda - da, sandale s torbicama pokušale su postati trend. Nepotrebno je reći da se svaki tata širom svijeta raduje što sada može nositi jednu od tih torbica bez da se njihova djeca skrivaju od srama. To samo pokazuje da stvarno svi postaju svoji roditelji s godinama.


Iako svi još uvijek vole lijepu torbicu za nošenje oko struka, ovo ljeto će se sve okretati oko novog hands-free trenda. Radi se o jednom trendu koji je funkcionalan i moderan baš kao vaša voljena torbica. Radi se o utility prsluku s džepovima! Podsjeća na prsluk za ribolov, ali ne morate biti tata niti čak ići u ribolov da bi nosile jedan ovakav prsluk. Vi samo trebate voljeti praktičnost i džepove!
Za razliku od torbica za nošenje oko struka, umjesto jednog velikog džepa, možete imati po jedan džep za sve! Od grickalica do balzama za usne, utility prsluci s džepovima su tu za sve.

U nastavku ispuni anonimnu anketu...Foto: Freepik/ Bershka/ Asos/ Playbuzz


M.S.K.

Pogledajte još:

HMM... Bizaran spoj kupaćeg kostima i ručnika ili genijalan novi modni trend za ljeto?

[WOW] Otkriven je izgled tenisica iz Vans kolekcije inspirirane Harryjem Potterom!

S dolaskom ljeta mijenja se šminka koju koristiš – evo koji će se trendovi nositi na usnama

Moda utility prsluk trend anketa džepovi modne vijesti

Još vijesti