Slika nije pronađena

U modu se uvijek vraća ono što se nekad nosilo – tako su opet 'in' kitten potpetice, ruksaci, čak i mašne na odjeći i na obući. Ako je suditi po Pinterestu, ovo ljeto nosit će se natikače, jednodjelni badići i bodiji, cekeri, majice i haljine na jedno rame i traper suknje.

Ovaj članak zapamti da znaš što gledati kada ćeš idući puta ići u shopping ili gledati što baciti iz svojeg ormara. Do rezultata smo došli proučavanjem 'najpinanih' odjevnih premeta i moramo priznati da smo se iznenadili.

Sve osim običnih sandala – ali da budu natikače, fluffy, one ukrašene biserima ili drugim detaljima, pa čak i crocsice.Jednodjelni badići i bodiji – isfurala ih je Kylie Jenner, a sad ih je prepun Instagram – obožavamo ih jer izdužuju tijelo i prikrivaju one male masne naslage oko našeg struka.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on
Cekeri i torbe od prirodnih materijala – odličan su izbor za plažu, a možeš ih nositi i u gradu, na kavu.


Majice i haljine na jedno rame – asimetrija je super, a podaci pokazuju da je pinterestiranje tih odjevnih premeta poraslo za 60%.


Traper suknje – možeš ih napraviti i rezanjem i prekrojavanjem svojih starih traperica. Idealan su izbor za vruće ljetne noći i festivale.


Foto: Instagram/Pinterest/Getty

M.Z.

Pročitajte više:

Stil Audrey Hepburn se vraća u modu - top ili flop?

TOP modni dodatak za proljeće/ljeto – svi furaju male ruksake

Dosadile su ti tenke i balerinke - kako vam se sviđa novi modni trend?

suknja badići natikače Modni trendovi Pinterest ceker u modi

Još vijesti