Slika nije pronađena
Ljudska Barbie Valeria Lukyanova već nas je sve šokirala svojim izjavama o “miješanim rasama” i djecom, ali kad je u ovom videu pokazala svoj sićušni, tanjušni strukić – otpala nam je ladica.

Ukrajinski model pokazuje svoje ekstremno mršavo tijelo u ovom videu koji je objavila na YouTube-u, a dočarala nam je i kako izgleda jedan tipičan ritam tjelovježbe kojom održava svoju “liniju”. Valeria trči po plaži, vježba u teretani i pozira uz neizostani “duck-face”.

Najšokantniji dio ipak je onaj u kojem se vidi njen strukić koji je nadrealno mršav i gotovo da nam nije jasno kako je to anatomski moguće.

Baš kad ste mislili da je to sve i da vas više ne može šokirati, pričekajte! U nedavnom intervjuu za GQ izjavila je da je na tekućoj dijeti i da je taj dan kad je bio zakazan intervju pojela samo mrkvu, pepermint, tamarind, čili i sok od chutneya.

Ali to nije sve! Izjavila je također da pokušava prakticirati “Breatharianism” što znači da pokušava živjeti samo na kisiku i svjetlu – bez hrane: “Zadnjih nekoliko tjedana uopće nisam osjetila glad”, izjaviola je za International Business Times. “Nadam se da je to zadnja faza prije nego što budem mogla živjeti samo od zraka i svjetlosti.”

Ne iznenađuje nas onda što ova neobična djevojka također vjeruje da može komunicirati i sa izvanzemaljcima.

Pogledajte video i uronite u čarobni svijet prave, žive Barbie!L.B./foto: screenshot/ YouTube

barbie Valeria Lukyanova video

Još vijesti