damiano david i nick bateman

Neće se sigurno svi složiti da dečki koji nose ove stvari izgledaju top, ali puno cura pada na one koji furaju ovakve stvari. Iako su to sve ženske stvari, danas ih sve više i više dečki nosi, a posebno su to popularizirali celebovi.

Danas više nema toliko granice između muških i ženskih stvari, a pogotovo kada je u pitanju moda. Svi nose sve i najčešće su celebovi ti koji počnu rušiti granice. Ovisno o tome kakav te tip dečki privlači, za neki od ovih trendova ćeš se složiti da im dobro stoje. Harry Styles ili Machine Gun Kelly samo su neki koji nose ove trendove i za kojima su lude djevojke diljem svijeta. Evo koje su to sve ženskaste stvari dečki ukrali od cura, prisvojili i sada nas time osvajaju.

1.Olovka za oči
Crna olovka za oči nije nepoznata stvar dečkima, pogotovo alternativcima. Iako je šminka za cure, nije zabranjeno da ju i dečki nose. Damiano iz Maneskina redovito nosi olovku, a cure su apsolutno lude za njim. Šminka neće nikoga učiniti 'manje muškim'.

2.Punđice

U nekom je trenutno postalo i popularno da dečki nose punđice, i to je bila glavna frizura na koju su cure padale. Nije više normalno da samo cure imaju dugačku kosu. I obično baš dečki budu ti koji imaju tako divnu kosu da budemo i ljubomorne na njih.

3.Lak za nokte

Crni lak na noktima još je jedna stvar koja nije neuobičajena pojava na dečkima. I čak izgleda dobro ako se uklapa u cijeli stil koji netko nosi.

4.Hrpa prstenja

Iako je nakit i za cure i za dečke i nije neobično da ga nose oba spola, najčešće je više ženska stvar nositi puno prstenja. Jedan prsten ćeš još vidjeti na dečkima, ali više od toga…sve više postaje i to njihova stvar.

5.Ružičasta boja

Tko se uopće sjetio da su ružičasta ili ljubičasta boje za cure, a plava za dečke? Ovo je pravilo nekako ukorijenjeno i dečki koji nose 'ženske' boje će biti na meti zezanja, kritika, predrasuda, ali zapravo nema uopće razloga za to. Zadnjih godina ovo je sve manje pravilo jer dečki najnormalnije kupuju hoodice i košulje u 'ženskim' bojama. I odlično im stoj!

6.Skinny traperice

Odjevni komad koji je originalno bio za cure, ali onda su ga u nekom trenutku počeli nositi i dečki. Nekim se curama skinny trapke sviđaju na dečkima, drugima je ovo živi užas, ukusi se razlikuju, ali jako puno dečki fura ovakav stil - i to jako dobro.

7.Naušnice

Još jedan modni dodatak koji se smatra većinom ženskim. Dok dečki imaju jednu naušnicu, na samo jednom uhu, to je normalno, ali čim imaju više, tada postaje čudno. Nema smisla zašto bi naušnice bile samo ženska stvar.

Pogledajte još:

Njezin dečko osvaja titulu 'najgoreg dečka na svijetu' – ono što je napravio razljutit će i tebe

Pubertet je odradio svoj 'posao': Pokazala je brata prije vs. nakon – i cure su zaljubljene

Tipovi učenika koji postoje u baš svakoj srednjoj školi – i neće ti svi biti dragi

ženskasti trendovi ukrali dečki ženski trendovi na dečkima

Još vijesti