Slika nije pronađena

Postoji cijela znanstvena nauka o tome zašto cure vole uzimati majice svojim dečkima. Nisi jedina koja ovo radi, sve cure to rade, samo čekaju priliku da si prisvoje neku dečkovu majicu.

Svaki dečko može znati da je u vezi i da je cura luda za njim ako mu je u nekom trenu pokušala, i uspjela, ukrasti neku majicu ili hoodicu. Ovo je odjednom postalo skroz normalno, ali ispada da to ne radimo bezveze. Postoji čak 5 dobrih razloga iza toga zašto cure vole svojim dečkima krasti odjeću. Znanost se pozabavila tim pitanjem, a sve je na zanimljiv način ispričala i Lorena.

@lorena.farkac

taggaj dečka u komentar i folluj me na instagramu: lorena.farkac ##fyp##foryou##balkan##balkantiktok

original sound - Lorena Farkač

Ne rade ovo cure bezveze, a-a, iako toga možda nismo svjesne, postoje jako dobri razlozi zašto to radimo – i zašto bi ti dečko trebao dati svoju hoodicu.

1.Kada nosimo majicu ili hoodicu od dečka, naš mozak ispušta serotonin, poznat pod nazivom hormon sreće. Dakle, nošenje njegove odjeće nas čini sretnijima. Ovakve male stvari su nekada one koje nas najviše usrećuju.

2.U njegovoj se odjeći osjećamo udobno – jer je velika i široka i topla i divna.

3.Na ovaj način šaljemo drugima poruku da smo zauzete. Iako nije pravilo da samo cure u vezi nose široku i mušku odjeće, i slobodne će cure nositi široke majice, ali u našoj glavi, kada nosimo dečkovu majicu, to je ipak poruka ostalima 'nemoj mi se približavati, imam dečka'.

4.Imaju miris po dečku. S obzirom da ju je on nosio prije i da je bila kod njega doma, ima taj njegov miris. Bilo da je poseban parfem koji nosi ili neki omekšivač koji njegova mama uvijek koristi. Zato se osjećamo kao da je dečko tu čak i kada nije.

5.I zadnji razlog, volimo krasti odjeću. Točka. Jednostavno nam se sviđa i želimo ju nositi, bez ikakvih skrivenih značenja.

Zato dečki, kada vam cura želi uzeti hoodicu, dopustite joj to, jer nemate pojma koliko ćete ju učiniti sretnom!

Pogledajte još:

Dečko je nasmijao cijeli internet jer su ga zbunili tamponi od cure - jedna mu stvar nije bila nikako jasna

Novi viralni kviz: Test koji će ti otkriti koliko si dobra ili zla osoba! Svi kažu da je stravično točan

Za koliko si ovih i ti kriva? 16 sramotnih (i odvratnih) stvari koje većina cura potajno radi

veza dečkova majica Hoodica

Još vijesti