Slika nije pronađena

Nekome je potrebna cijela večer da nas nasmije, nekome solidan stand-up u trajanju od jednog sata, a netko uspijeva biti duhovit za samo 6 sekundi.

Zabavljanje u desetini minute usavršili su zvijezde Vine-a, a svaki tjedan nas ponovno iznenađuju svojom originalnošću i smislom za humor. Ponekad dijele savjete na šaljiv način, nekada komično prikazuju svakodnevne životne situacije, a nekada jednostavno izvode gluposti. Rezultat je uvijek isti – plakanje od smijeha.

Možda ste već čuli za njih, ali u slučaju da vam je neko ime promaknulo, ovo je 5 zvijezda Vine-a koje se isplati pratiti:

Ethan and Grayson Dolan, 16

Nevolja nikada ne dolazi sama; a u ovom slučaju riječ je o paketu. Braća Ethan i Grayson priređuju si prankove, ismijavaju se i progovaraju o problemima života s blizancem. Ima li bolje zezancije do one koja se izrodi iz prave bratske ljubavi?


Brent Rivera, 18

Da, svi smo se kao klinci pravili da smo zaspali u autu samo zato da nas roditelji nose, namjestili 10 alarma za buđenje i svaki propustili te se veselili ljetnim praznicima, a onda shvatili da nemamo prijatelja. Ako tražite osobu koja vas u potpunosti razumije, to je definitivno Brent.


Crawford Collins, 18

Ako vam Ethan i Greyson nisu dovoljna doza bratske ljubavi, pogledajte zezanciju Crawforda i njegovog brata Chrisa – i pokušajte se ne nasmijati.Lele Pons, 19

Ako te zanima kako preživjeti srednju, privući pozornost simpatije i što lakše ustati ujutro, vrijeme je da poslušaš savjete jedne od najcool djevojaka na internetu Lele Pons.


Danny Gonzales, 21

Ako se netko može ubaciti u najčudnije i najsmješnije situacije, to je definitivno Danny. U 6 sekundi stigne sve; pojaviti se sa slavnim facama na ekranu, ali i izvesti dobru zezanciju.Foto/Izvor: Vine.com
I.N.

Pročitajte još:

Ovi tinejdžeri su gospodari Vinea – za 6 sekundi zarade tisuće dolara!

Zvijezda Vine-a obradila pjesmu One Directiona – i gotovo ih zasjenila

Plastičnim žlicama protiv 'hejtera': Brandon se na Vineu obraća svima koji ga vrijeđaju zbog debljine

zvijezde vine

Još vijesti