Slika nije pronađena

Bez obzira na to koliko si samouvjerena i sigurna u sebe, sigurno si se nekad našla u neugodnoj situaciji u kojoj ti je došla želja da 'propadneš u zemlju'. Ovo je osam neugodnih situacija u kojima se našla svaka cura, pa tako sigurno i ti sama.

1. Simpatija te uhvatila da ga/ju gledaš

Sigurno si barem jednom bila zaljubljena u nekoga kome se to nisi usudila priznati. Onda znamo kakav je bio neugodnjak kad te tvoja simpatija napokon uhvatila da blejiš u njega pod satom ili odmorom u školi.

2. Rekla si pogrešan odgovor pod satom

Znaš onu situaciju: profač pita zna li netko točan odgovor, ti digneš ruku i ttly se izblamiraš jer ispadne da je tvoj odgovor pogrešan? O, da. Jako dobro znamo kakav je to neugodnjak i sve smo mi barem jednom osjetile kako je to osramotiti se pred cijelim razredom.

via GIPHY


3. Mama te počela grliti pred svim frendovima

Znamo da voliš svoju mamu, ali u nekom periodu života postane ti neugodno da te grli i ljubi pred cijelom školom. Blaaaaah...

4. Tvoja BFF nije došla u školu

Znaš onu situaciju kad svaki dan provodiš u školi sa svojom najboljom frendicom, ali onda ona jedan dan ne dođe u školu jer je bolesna? Iako imaš hrpu drugih frendova i frendica iz razreda, bez svoje BFF sjećaš se kao da si sama na svijetu. Šmrc.

5. Slučajno si lajkala fotku na Instagramu osobi koju stalkaš

Brrrrrrr... Postoji li išta gore od toga – pogotovo ako je fotka objavljena još prošle godine?!

via GIPHY


6. Nisi mogla pronaći para za vježbu na satu

Vrijeme je za rad u paru, ali ne možeš naći nikoga tko bi radio s tobom? Svi smo se barem jednom našli u ovom neugodnjaku pa suosjećamo s tobom.


7. Skužila si da ti se kroz majicu vidi grudnjak

Haha, ovo je bez sumnje jedna od najneugodnijih situacija koje postoje. Pogotovo ako si već bila u školi kad si to skužila i nije bilo šanse da odeš doma i presvučeš se u neku normalnu NEPROZIRNU majicu.

via GIPHY


8. 'Procurila' si u školi

Uf, oni dani u mjesecu sigurno su najgori za svaku srednjoškolku. Sigurno se tebi ili kojoj od tvojih frendica dogodilo da je 'procurila' u školi za vrijeme menstruacije. Totalni neugodnjak!

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

OMG Jesi li se pronašla? Osam simpatija koje svaka cura ima u osnovnoj i srednjoj školi

PRESMIJEŠNO! 8 neugodnih stvari koje su ti poznate ako imaš starce koji se ne kuže u tehnologiju

Izbjegni neugodnu tišinu na spoju – sedam tema o kojima uvijek možeš razgovarati sa simpom

neugodnjak zanimljivosti cure

Još vijesti