Slika nije pronađena

Svi smo ponekad u tom 'moodu', ali ima i onih kojima se diže kosa na glavi od same pomisli na Božić. To su pravi Grinchevi...

Njima raspoloženje ne podiže prekrasno uređen grad, božićne pjesme ih izluđuju, kao i miris fritula i kuhanog vina na svakom koraku... Oni su tu, među nama, i spremni su uništiti božićni duh svima s kojima progovore.

Ako misliš da bi i ti mogao/la postati jedan od njih, prati ove znakove koji ukazuju da te počinje hvatati božićna depresija, umjesto euforije. To je prvi znak da se u tebi isto možda krije Grinch.

1. Teško ti je ustati i prisiliti se da izađeš iz tople sobe... Zima je tvoj najgore godišnje doba!

via GIPHY


2. Nerviraju te prometne gužve koje se stvaraju na svim prometnicama uoči Božića, kao i činjenica da je shopping centru teško uopće pristupiti... A tek svi oni redovi na blagajnama!

via GIPHY


3. Prvo što ti padne na pamet, kad konačno uđeš u dućan, je otkud ljudima novac i nimalo se ne veseliš kupovini poklona jer znaš bolje načine kako potrošiti novac (na sebe).

via GIPHY


4. Živcira te isti TV program kao i svake godine... Kroz glavu ti prolazi samo 'Tko još uvijek gleda 'Sam u kući'? Macaulay Culkin već odavno čak ni nije dječak'...

via GIPHY


5. Sladunjavost kojom odišu sve objave na društvenim mrežama te izluđuje... Pitaš se 'zašto se sad ljudi više vole?' - i za Božić i za Valentinovo... Ti jednostavno ne kužiš tu spiku.

via GIPHY


6. Odbijaš sve pozive za druženje u ovo doba godine jer nemaš živaca za sve to – želiš samo ležati i ne raditi ništa.

via GIPHY


7. Božićne kolače smatraš dodatnim opterećenjem – prvenstveno na vagi. Ti ne želiš biti na dijeti dva mjeseca da bi skinuo/la ono što si pojeo/la u nekoliko dana.

via GIPHY


8. Božićne ukrase smatraš kičem... Lampice, lamele i boje doživljavaš izrazom neukusa.

via GIPHY


To i sve ono gore, prethodno nabrojano, defo je znak da Božić nije tvoje doba u godini. Možemo ti samo reći da nam je žao...

via GIPHY


Foto: Giphy/Profimedia/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

Zabranjeno za Grincheve – mjesta gdje Božić traje cijelu godinu!

Želiš snimiti najbolju Insta fotku? Mi znamo gdje – donosimo popis neodoljivih lokacija na Adventu

Božić deblja – evo s koliko ćemo kilograma viška u prosjeku ući u Novu godinu

grinch božićna depresija znakovi

Još vijesti