Slika nije pronađena

Kada je Zara objavila izgled izloga u jednoj od svojoj prodavaonica u New Yorku svi su krenuli u komentarima govoriti kako MORAJU ovu lokaciju posjetiti. Nadamo se da nisu, jer ako jesu, ostali su razočarani.

Zara je sve oduševila snimkom izloga jednog od svojih dućana koju su objavili na TikToku. Jedino što su otkrili je da se radi o njihovom dućanu u New Yorku, a zašto izlog izgleda toliko drugačije od onoga što smo inače navikli vidjeti i do kada će se to čudo moći pogledati – ništa. U rekordnom je vremenu video pogledalo preko 17 milijuna ljudi i sakupio je preko milijun lajkova, a u komentarima pršti oduševljenje i svi žele stati ispred njega. Kako i ne bi, pogledaj ga!

@zara

Walking through our Soho store. Thank you @3dshane ##zarastores

sonido original - ZARA

Izgleda apsolutno odlično! Ako je netko stvarno odmah i krenuo prema tamo u nadi da će vidjeti ovaj kul izgled, na lokaciji ga je dočekao hladan tuš. Normalan izlog. Radi se zapravo samo o reklami za na društvene mreže. Ovo je umjetnička instalacija koja je napravljena samo za Zarin TikTok, otkrio je Shane Fu, čovjek koji je to dizajnirao, i nikada nije niti neće biti ovo moguće vidjeti uživo na toj lokaciji gdje navodno treba biti. Malo tužno i razočaravajuće, ali i dalje moramo priznati da izgleda odlično!

Pogledajte još:

Kada kupuješ u Zari uvijek gledaj etikete – one skrivaju tajnu koja će ti pomoći u shoppingu

Ovaj mjesec dolazi Zara šminka! Najavili su svoju prvu makeup kolekciju - evo što će sve biti u njoj

Hlače iz Zare koje će te osramotiti! Cura podijelila što joj se dogodilo kad ih je nosila i upozorila druge

izlog zara dućan zara

Još vijesti