Slika nije pronađena

Čini se da neki među nama čuvaju svoje stare školske rasporede! U fora Facebook grupi Retroteka jedan je čitatelj objavio fotku starog školskog rasporeda iz 1983./1984. godine.

"Sutra mi počinje šestodnevni radni tjedan, delam u subotu", napisao je uz fotografiju.



Ček, ček WOT?! Škola subotom? Da, čini se da je to prije 20ak godina bila sasvim uobičajena praksa. I bez obzira što je na ovom rasporedu subotom "samo" sat razrednika i tehnički, nekako nam je drago da su se stvari ipak promijenile.
"Eto, nekad je subota bila normalan dan za ići u školu, i niš nam nije bilo zbog tog... a danas se pojedini roditelji dignu na zadnje noge zato jer bi djeca možda morala docć koju subotu u školu", komentar je jedne od čitateljica, a kojim se osvrnula na najave da će se zbog štrajka prosvjetara koji još uvijek traje nastava morati odrađivati subotama.

Šaljite nam svoje rasporede, nagrađujemo!

A kako izgleda tvoj raspored? Koliko najviše sati imaš u jednome danu i kako ga ukrašavaš? Ako se ponosiš svojim rasporedom sati ili ti on zadaje glavobolje – pošalji nam ga na, a mi ćemo ga rado objaviti da svima pokažemo kako to izgleda danas, u 21. stoljeću.

Svoje rasporede šaljite na info@teen385.com ili u inbox na Teen385 Facebooku. Napišite zašto vam je vaš raspored baš TOP ili koma, a nekoga od vas nagradit ćemo bonom za mobitel!

L.B./foto: Facebook@Drazen Pirsic via Retroteka / Lucky Business, Shutterstock

Škola raspored sati

Još vijesti