Slika nije pronađena
Misliš da si dečke totalno prokužila i da sve što znaš o njima tako stvarno i je? Nažalost, izgleda da je sve što su ti oduvijek govorili za dečke - NETOČNO.

1. Dečki nemaju osjećaje
Ma, sigurno si i sama ovo pomislila tisuću puta! Dečki nikad ne plaču, ni do čega im nije stalo, a svaki prekid s curom prebole za dva dana?! E, pa i nije baš tako. Iako nas cure cijeli život uče da su dečki bezosjećajni, to nije istina. Oni, baš poput nas cura, mogu biti povrijeđeni, imaju sojećaje i svaku lošu stvar uzimaju k srcu.

via GIPHY



2. Ne mogu voljeti samo jednu curu
Veeeeeelika glupost koja nikako nije istinita. Naravno da ima svakakvih likova, pa i onih koji uvijek sa strane imaju još dvije, tri cure, ali ONI su stvarno iznimka. Dečki itekako mogu biti vjerni samo jednoj curi – ako je vole dovoljno.

via GIPHY



3. Nikad ne pomažu u kućanskim poslovima
Ovo isto baš i nije točno. Naravno da ma i onih dečkiju koji se samo izvlače iz svih obaveza, pa tako i obavljanja kućanskih poslova, ali bilo bi stvarno nepravedno od nas kad bismo rekle da su zbog njih svi dečki takvi. Dobrim dečkima nikad neće biti problem pomoći oprati suđe, izvaditi rublje iz perilice ili pokositi travu oko kuće.

via GIPHY



4. Gluplji su od cura
Iako cure češće imaju bolje ocjene u školi, to ne ovisi o njihovim intelektualnim sposobnostima već o navikama učenja. Dečki su uglavnom 'kampanjci' koji uče samo kad je to potrebno ili kad je već panika. To ne znači da su gluplji, možda eventualno lijeni.

via GIPHY



5. Ne dramatiziraju kao cure
Hmmm, ovisi o kojim se stvarima radi. Cure možda osobnije doživljavaju neke stvari, ali to ne znači da više histeriziraju i dramatiziraju. Rijetko koji dečko se neće pošteno naživcirati zbog loše odigrane utakmice naše ekipe na Svjetskom prvenstvu.

via GIPHY



6. Misle samo o seksu
Seks je uvijek tabu tema, barem ako se nas pita. Kad bismo rekle da dečki baš nikad ne misle o seksu - lagale bismo, ali da im je to jedina misao o kojoj razmišljaju cijeli dan... To definitivno nije.

7. Ne ogovaraju s frendovima

Ne znamo zašto su cure poznate kao prave tračerice, dok su dečki jednako tako dobri u tome – ako ne i bolji! I oni to mogu negirati koliko žele, mi znamo da im je ogovaranje jedna od omiljenih zanimacija.

via GIPHY



8. Važno im je samo kako cura izgleda
Možda im je važno, ali sigurno nije najvažnije. Dečki prvo pogledaju curu koja im je zgodna, ima super guzu ili lijepe usne, to je istina. Ali zadržat će ih samo ona koja je dovoljno sigurna u sebe, bez obzira na to što možda fizički nije savršena. I sami dečki uvijek će ti to priznati!

via GIPHY



9. Ne brinu se oko toga kako izgledaju
Hmmm, ovo može biti različito od dečka do dečka. Možda se po prirodi manje uređuju od nas cura, ali sigurno nisu toliko samouvjereni kao što bismo to možda mislile. I oni se itekako znaju brinuti oko svog izgleda, samo to najvjerojatnije nikad neće reći naglas. Barem ne nama curama.

via GIPHY



10. Bolje podnose prekid
Dečkima navodno treba mnogo dulje vremena da prebole curu u koju su istinski bili zaljubljeni nego je to situacija kod nas cura. Da, dobro si pročitala. Dečke prekid veze jednako tako boli kao i nas cure, a često još i više. Njihov je problem taj što nemaju naviku svoje ljubavne probleme dijeliti s frendovima ili roditeljima, dok je curama uvijek lakše kad o prekidu porazgovoraju s najboljom prijateljicom. Tu ih možda malo i žalimo...

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Devet stvari koje muče svaku tinejdžericu – zbog njih je curama teže nego dečkima

Dečki su tvoje omiljeno društvo? U ovom opisu će se prepoznati svaka 'beer girl' – jesi li se i ti?

Istina boli – s ovih šest tipova dečkiju ćeš vjerojatno dejtati prije nego upoznaš 'onog pravog'


Dečki mitovi o dečkima zanimljivosti

Još vijesti