Slika nije pronađena

Malo starije čitatelje našeg portala koji su već krenuli s izlascima u noćne klubove obradovat ćemo jednom super aplikacijom za mobitele - Tulumarka LIVE!

Preuzmi aplikaciju za mobitel:

>> App Store>> Google Play

Tulumarka LIVE mobilna aplikacija pruža informacije o najboljim tulumima u tvom gradu, najpopularnijim mjestima za izlaske, prikaz na karti, udaljenost od trenutne lokacije i druge korisne informacije važne svima onima koji su u potrazi za dobrom zabavom. Aplikacija je dostupna za uređaje s iOS i Android operativnim sustavima.

Live fotografije iz klubova

Korisnicima će možda i najzanimljivija biti mogućnost objave live fotografija iz klubova. Naime, svi korisnici Tulumarke mogu pomoću aplikacije fotografirati događanja oko sebe, urediti fotografiju pomoću zanimljivih filtera, odabrati klub i objaviti. Moguće je pratiti najnovije fotografije, popularne te objave prijatelja, a sve sadržaje moguće je dijeliti i na drušvenim mrežama.

Na ovaj način svi željni dobre zabave će putem news feeda na aplikaciji i na portalu moći vidjeti kakva je atmosfera u nekom klubu i gdje je najbolja zabava.

Planirate izlazak ovaj vikend? Svakako isprobajte mobilnu aplikaciju Tulumarka LIVE!

Preuzmi aplikaciju za mobitel:

>> App Store>> Google Play

izlasci zabava tulum

Još vijesti