Slika nije pronađena

I oni dobro znaju da nam je najdraži božićni film, a ujedno i najpopularnijih, upravo 'Sam u kući' s Macaulay Culkinom u glavnoj ulozi. Iako je ovaj film star 27 godina, sa svojom bezvremenskom tematikom rastura iz godine u godinu ma našim TV prijemnicima.

Svoju verziju filma koji odgovara na pitanje 'što kad se nađeš sam(a) u školi' su snimili učenici filmske sekcije XIII. Gimnazije i Đordafilm. Režiser je Karlo Špoljar, asistent režije Mihael Tomić, na zvuku je radio Karlo Paklan, a glumci su Toni Čičak, David Šetka, Tesa Panđa, Luka Puljić i Ana Zujić.Radnja 'Sam u školi' prati učenika od njegovog buđenja, spremanja, dolaska u školu, preko ispitivanja iz matematike do osvete učenika za upisane jedinice.
Učenik prezimena Božić nepravdu pokušava ispraviti noću – on ulazi u školu u želji da obriše negativne ocjene, no uskoro shvaća da u školi nije sam.

Kako se zanimljiva radnja rasplela, pogledajte sami u videu, odnosno filmu učenika objavljenom na YouTubu prije nekoliko dana, odnosno uoči Božića.


Foto: YouTube/Screenshot

M.Z.


Pročitajte još:

Je li ovo najoriginalnija profa ikad? Učenicima ponudila šifru za Internet pod jednim uvjetom

Učenici iz ove hrvatske županije su uvjerljivo najgori po markiranju - jeste li među njima?

FOTO: Zagrebački učenici iznenadili profesoricu najoriginalnijim poklonom ikada

Zagreb xiii. gimnazija Učenici sam u školi Sam u kući video film

Još vijesti