Slika nije pronađena

'Ponukana svojim dosadašnjim neugodnim iskustvima sa zetom, a i iskustvima svojih kolega i današnjeg iskustva koje je nadmašilo sva dosadašnja, odlučila sam ovo napisati', započela je svoju priču učenica srednje škole u Zagrebu.

Naime, učenici Škole za medicinske sestre Vinogradska u Zagrebu jučer su imali praktičnu nastavu u dječjoj bolnici u Bistri. Na putu do Bistre kontrola im je provjerila vozne karte i nitko nije rekao da postoji neki problem, ali zato njihov povratak u Zagreb nije prošao toliko glatko zahvaljujući ZET-ovom vozaču autobusa koji im je definitivno pokvario dan.

via GIPHY


'Nakon vježbi, čekali smo na stanici bus 176 koji je trebao krenuti u 11:10, ali došao je od prilike 20 minuta prije. Da napomenem, nemam veze s time što radi vozač busa ili bilo koji drugi radnik u slobodnom vremenu između dolaska na stanicu i polaska. No, napomenut ću da je vozač, čije ime ne znam, uredno ‘legao’ na svoju stolicu i noge stavio na vrata. Ali napominjem, ako on to želi, njegova stvar. Mi smo još bili vani na stanici i u 11:00 smo se uputili prema busu', napisala je učenica. Nisu ni stigli izvaditi karte, a ZET-ov vozač je već počeo vikati na njih. Rekao im je da: 'Moramo cvikati karte jer on nije socijalna ustanova i njemu je toga više dosta'.

via GIPHY


'Svi smo uredno krenuli 'cvikati' karte, na što su se naše karte na aparatu prikazale kao nevažeće. Naš nemar je to što nismo prije provjerili vrijedi li ta karta na toj zoni, ali smatram da nam je to mogao reći i on jer nismo nikada imali prije susret s takvom situacijom. Na to mi njemu govorimo da imamo svi napunjene pokaze, ali da očito nešto ne valja sa aparatom', istaknula je učenica.


via GIPHY


'Na to je on rekao da sam ja 'popišana i da je on stariji od mene da bi se njemu jedna balavica popišana bahatila' i 'marš van'. Tada sam ga ja upitala jel stvarno misli da svih nas osam nema pokaz i uredno tako 'ponosno' ulazi u bus. Tada smo mi rekli da ćemo svi kupiti karte.On nam je odbio prodati karte i rekao je da ćemo sada čekati drugi bus jer on nije budala. A tko god je putovao tom relacijom, zna koliko rijetko idu busevi i stvarno nismo bili u mogučnosti čekati drugi bus koji je išao za 40 minuta. Na to nam je zatvorio vrata i nije ih htio otvoriti. Vidno iznerviran je i dalje govorio ostalim putnicima unutra kako on nije socijalna ustanova i da on takve popišance neće voziti', napisala je svoju priču učenica u dužoj objavi na svom Facebook profilu.

Kako se situacija dalje razvijala i kako je u konačnici završila možete pročitati u cjelosti u Facebook postu:Foto: Facebook Screenshot/ Facebook/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovo su najprivlačniji fakulteti među maturantima! Jedan i dalje pri vrhu, a interes za drugima je neočekivano pao

Učenici neće moći završiti školu ako ne posade barem 10 stabla – prema novom zakonu

Šteka ti znanje hrvatskog jezika? Ovo je odlična stvar za utvrditi gradivo za državnu maturu

Autobus škola za medicinske sestre Učenici vozač ZET objava facebook vozač busa

Još vijesti