Slika nije pronađena

I jedan i drugi imaju pozitivne i negativne strane. Svatko će odlučiti koji je faks bolji za njega, a kada bi se pitala većina, do kojeg bi se zaključka došlo – isplati li se i je li bolje upisati državni ili privatni faks?

Ovo je jedna od onih tema o kojoj svatko ima mišljenje. Za neke je privatni faks mjesto za tatine sinove i kćeri koji niti imaju ocjene za upisati državni faks, a ne bi niti prošli na njemu ispite, jer su preglupi, dok ih ovdje jednostavno plate i prođu. Za druge je privatni faks bolja opcija jer nudi više mogućnosti, prakse i razvoja u okviru zanimanja koje je netko upisao. A što kažu oni koji studiraju na njima? Bez obzira na sve, jedini ispravan način za imati dobar razlog za kreirati mišljenje o nečemu je ako imaš iskustva u tome. Možeš svašta misliti o državnom ili privatnom faksu, ali najbolju sliku mogu dati ipak oni koji idu na jedan ili na drugi. Youtuber s Hej! kanala ispitao je ljude i krenuo u potragu za iskustvima s jednog i s drugog faksa. Krajnji rezultat je u nastavku.

Ukoliko se dvoumiš koji faks upisati, ovo bi ti moglo pomoći u donošenju odluke. Najbolje je čuti prednosti i nedostatke jednog i drugog iz prve ruke i onda donijeti odluku. Nakon što pogledaš video, nemoj se zaboraviti i pretplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Pustio je frendove da mu zadaju bilo kakav izazov dok je u Njemačkoj - koliko su mu zapaprili? VIDEO

Preseljenje u novi grad zbog faksa nije užas: 5 glavnih savjeta kako se prilagoditi životu u drugom gradu

Iskustvo cure kojoj faks nije sjeo! 'Kako sam i zašto odustala s faksa' – i je li to bila dobra odluka

 

Fakultet privatni vs. državni Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti