Slika nije pronađena

18-godišnje sestre iz Gloucestera u Engleskoj rođene su u siječnju 1997. godine. Majka Donna je Jamajčanka, a otac Vince je Englez – i to poprilično bljedunjav. Djevojke ne mogu biti različitije: Lucy ima ravnu, riđu kosu, plave oči i blijedu put, a Maria je tamnoputa i ima tamno smeđu, kovrčavu kosu.

Njihova se majka šokirala kad je vidjela svoje kćeri odmah nakon poroda. Lucy je izjavila za Daily Mail: Nije imala pojma da smo tako različite. Kad joj je babica dodala nas obje, nije znala što bi rekla. Ostala je bez teksta.

Lucy i Maria imaju još troje braće i sestara: 23-godišnjeg brata Georga, 22-godišnju sestru Chynnu i 21-godišnjeg brata Jordana, ali nitko od njih nije tako svjetloput kao Lucy. Naša druga braća i sestre imaju boju kože koja je negdje između mene i Marie. Nas dvije smo na totalno suprotnim dijelovima spektra, a svi ostali su negdje između. Ali moja baka ima pravu englesku put – jako svijetlu i ružičastu, baš kao i ja.

Posve je jasno da nitko nikada nije imao problema razlikovati ove blizanke. Šoviše, Lucy je rekla: Nitko nam nikad ne vjeruje da smo blizanke. Čak i kad se odijenemo jednako, ne izgledamo kao sestre, a kamoli blizanke. Prijateljima smo morale pokazivati rodne listove da im dokažemo.

Osim što su različite izgledom i karakteri su im drugačiji. Sramežljiva Lucy studira umjetnost i dizajn na koledžu Gloucesteru, a otvorenija i ekstrovertiranija Maria studira pravo na koledžu Cheltenham. Maria obožava govoriti da ima bijelu blizanku, a i ja sam jako ponosna što imam tamnoputu blizanku, dodala je Lucy.

L.B./izvor: Cambio

foto: Facebook@mariaaylmer

maria i lucy aylmer drugačija boja kože karakter i izgled Blizanke različite