Slika nije pronađena

Svima se ponekad dogodi da zakasne na sat u školi, osobito ako se radi o prvom jutarnjem predavanju. Isti problem je imala jedna tinejdžerica koja se odlučila profesoru ispričati na drugačiji, ali sladak način.

Jenny Hudak je 17-godišnjakinja iz Miamija koja pohađa privatnu srednju školu te ima puno obaveza. Zbog tih obaveza je svaki dan kasnila na sat matematike kog svog profesora te se zbog toga osjećala loše.

Ova tinejdžerica je bila predsjednica maturanata, a ujedno i urednica godišnjaka pa joj je to oduzimalo puno vremena, a bavila se godišnjakom svaki put prije predavanja iz matematike.


Premda je njen profesor bio svjestan zašto Jenny kasni, ona mu se svejedno htjela ispričati na malo drugačiji i sladak način. Tinejdžerica je posjetila slastičarnicu za koju je njen profesor uvijek tvrdio da je najbolja te mu ondje kupila tortu.

Slatku ispriku je donijela na zadnji dan nastave, a na torti je pisalo `Oprostite što sam kasnila na vaš sat svaki dan`. Profesor je bio vrlo iznenađen i sretan istovremeno pa je Jenny dobila njegov oprost premda joj nije ništa ni zamjerao.








Ova isprika je sigurno dobro sjela cijelom razredu jer ne sumnjamo u to da ju je profesor podijelio s učenicima.

Foto/izvor: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Učenici profesoru priredili rođendansko iznenađenje i oduševili internet

Nema gledanja kroz prste: žicao prolaz na ispitu pa sve nasmijao

Profesorica sarkastično odgovorila na česta pitanja učenika

Torta kasnila Isprika učenica profesor

Još vijesti