Slika nije pronađena

Nacionalna evidencija nestalih osoba izvijestila je danas kako su u posljednjih tjedan dana nestale četiri osobe - troje tinejdžera i jedan 22-godišnjak.

U samo tjedan dana nestali su 17-godišnja Vanessa Malkoć, 17-godišnji Gordan Kalanjoš, 18-godišnja Malkoč Sabrina i 22-godišnji Luka Ivezić, piše net.hr.

17-godišnja Vanessa Malkoć visoka je oko 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Ona se u ponedjeljak, 4. lipnja, oko 14 sati udaljila s adrese stanovanja u Zagrebu, Međugorska 2A i otada se ne javlja. U vrijeme nestanka bila je odjevena u traper hlače, bijelu majicu dugih rukava i balerinke.

Kalanjoš Gordan (17) se u četvrtak, 7. lipnja, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 i od tada se ne javlja.

Malkoč Sabrina (18) visoka je oko 164 cm, ima kestenjastu kosu i crne oči te je srednje tjelesne građe. U ponedjeljak, 4. lipnja, oko 16 sati udaljila se s adrese stanovanja u Zagrebu, Dubrava 212 i otada se ne javlja. U vrijeme nestanka bila je odjevena u traper hlače, roza majicu dugih rukava i tenisice.

22-godišnji Ivezić Luka visok je oko 190 cm, ima kestenjastu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. U nedjelju, 3. lipnja oko 17 sati udaljio se s adrese u Sesvetama, Petra Dumačića 13 te se otad ne javlja. U vrijeme nestanka bio je odjeven u traper košulju kratkih rukava, crvenu majicu, smeđe kratke hlače i bijele tenisice.

Sve o nestalim osobama, tko su one i zašto uopće ljudi nestaju pročitajte na web stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba.

nestali Potraga tinejdžeri