Slika nije pronađena

Što smo sve spremni učiniti zbog ljubavi? Ostati cijelu noć budni, prehodati 20 kilometara ili čak našminkati cijelo lice, pofotkati se i to sve objaviti na internetu? Ovo zadnje može biti problem – posebno ako je riječ o dečku.

No baš to je zbog ljubavi učinio 18-godišnji Jordan iz Kalifornije. On i Tatyanna su prijatelji cijeli život, a prije 9 mjeseci su prohodali. Koliko mu je stalo pokazao je kada se Tatyanna našla u problemu – ona bi, naime, sljedeće godine željela ići na razvikani festival Coachellu, ali je karta preskupa. Ponudio joj je 200 dolara, no ona je to odbila.


Kako bi ju ipak natjerao da uzme novce, zakazao je termin za šminkanje kod nje jer je Tatyanna make-up majstorica kroz čije su ruke prošle mnoge djevojke. Ona je odmah shvatila o čemu se radi, a budući da ga ovaj put nije mogla odbiti, nije joj preostalo ništa drugo nego odraditi posao i – našminkati svog dečka.
Sve je iznenadila Jordanova transformacija, ali ono što je još više oduševilo ljude jest njegova spremnost da pomogne svojoj djevojci. Iako se našlo i nekoliko hejterskih komentara, zanimljivi tinejdžer je objasnio da bi to 'učinio opet i opet i opet'.

Ah, to je ljubav!

Foto: Twitter
I.N.

Pročitajte još:

Je li ovo najbolja osveta ikad? Dečko ju varao, a ona ga zeznula – i to sljedećih 17 godina

Ona je naša junakinja: 16-godišnjakinju dečko tražio 'fotku pod tušem' – evo što mu je poslala

Iz muške perspektive: Kako oni vide nas dok se šminkamo?

 

dečko šminkanje cura

Još vijesti