Slika nije pronađena

Danas top, sutra bezevez, prekosutra opet TOP. Tako to nekako ide očito. Sigurno se sjećaš vrtića ili početka osnovne kad su svi skupljali  Yu-Gi-Oh karte. Tad je to bilo cool, ali zadnjih nekoliko godina definitivno su pale u zaborav.

No, danas na njima možeš zaraditi. Na onim 'običnim' možda dolar ili dva, ali postoje one na kojima se mogu zaraditi milijuni! Karte s likovima Doomcaliber Knight ili Dark Magician Girl, prodaju se i po nekoliko stotina dolara.Najjača je definitivno karta  Blue-Eyes Ultimate Dragona koja košta  406.800 dolara ili 2.461.000 kuna!!

Ova karta posebna je jer se na njoj nalazi i potpis Kazua Takahashija, kreatora Yu-Gi-Oh kartaške igre. Vlasnik karte Blue-Eyes Ultimate Dragon pokušao je, vjerojatno iz šale, prodati kartu za skoro 900 milijuna dolara, ali nije ju uspio prodati pa je vrijednost pala na (samo) 406.800 dolara.


Evo još malo zanimljivosti – Pobjednik prvog Yu-Gi-Oh turnira iz 1999. u Japanu dobio je kartu Black Luster Soldier, napravljenu od nehrđajućeg čelika koja je prodana za čak 2 milijuna dolara.

Ako imaš doma pod krevetom hrpu  Yu-Gi-Oh pogledaj kako se kreću cijene na eBayju i možda zaradi džeparac.


Foto: Twitter

I.I.


Pročitajte još:

Prokopaj po sestrinom ormaru i zaradi pare – igračka iz devedesetih koja danas vrijedi puno!

Svi žele biti retro - Tamagotchi je defo MUST have ako pratiš trendove

Evo koliko su ove godine zaradili najpoznatiji YouTuberi

karte Yu-Gi-Oh