Snimanje za TikTok

TikTok je od prošle godine doživio ogromnu popularnost u odnosu na društvene mreže te broji milijune prijavljenih korisnike koji dnevno provode i po par sati upravo na ovoj društvenoj mreži. No, objavili su kako su nedavno brisali korisničke račune sa svoje platforme jer se dosta njih nije pridržavalo njihovih pravila.

TikTok je trenutno jedna od najpopularnijih društvenih mreža koja broji milijune korisnika. No, dosta korisnika se ne pridržava njihovih pravila tako da je TikTok odlučio napraviti 'čistku'' onih koji se pravila ne žele pridržavati. Takvih korisnika je čak nešto više od 7 milijuna čiji računi su na kraju izbrisani od strane TikToka, prenosi Mashable. U svojem izvješću su napisali: 'Po prvi puta objavljujemo broj uklonjenih sumnjivih maloljetničkih računa dok radimo na tome da cijelo iskustvo TikToka ostane kao mjesto za osobe od 13 i više godina' – izjasnili su se.

 

Problem kod tih izbrisanih korisničkih računa bio je u tome da su ovu platformu koristile osobe koje imaju manje od 13 godina. U njihovim pravilima korištenja je navedeno kako TikTok ne smiju koristiti osobe mlađe od 13 godina, dok su neki očito ovu situaciju iskoristili i svejedno se odlučili na njezino korištenje kršeći pravila korištenja. No, to ne znači da osobe mlađe od 13 godina uopće ne mogu koristiti TikTok jer postoji njihova druga verzija koja je namijenjena za mlađe od 12 godina prema čemu se onda i orijentira drugačiji sadržaj koji je primjeren za tu dob.

Pogledajte još:

TikToker koji je došao 'od nigdje' i pretekao Addison Rae: Postao je drugi najpraćeniji na svijetu

Sportski grudnjak odličan za velike grudi – osvojio je djevojke na TikToku!

Je li studiranje u Americi kul kao na filmu i kako joj je TikTok pomogao pronaći ljubav? Upoznajte Franu!

zanimljivosti kršenje pravila tiktok