Griženje noktiju

Puno djevojaka, ali i dečki, vodi bitku s jednom od najgorih navika koje mogu postojati, a to je griženje noktiju. Ta navika se nekima možda čini bezazlena, ali ona može rezultirati lošim posljedicama zato bi bilo najbolje kada bi se nje riješili na vrijeme kao i ova djevojka na TikToku.

Voditi bitku s jednom od najgorih (ali i najodvratnijih) navika koju netko može imati je zaista teško, a radi se o grižnji noktiju. Osobe koje grizu nokte se zaista nalaze u teškoj situaciji jer osim što im ta navika može izazvati loše posljedice, njihovi nokti izgledaju zaista užasno. S time da nisu samo nokti problem, već i zanoktice te okolna koža ono nokta koja je izrazito oštećena i potreban joj je duži vremenski period kako bi se opravila i dovela u prvobitno stanje.

Svoju situaciju s griženjem podijelila je i jedna djevojka na TikToku koja je u videu pokazala glow up svojih noktiju koji su na samom početku tog procesa izgledali zaista užasno – uključujući i kožu oko nokta. Njezin video je ubrzo postao viralan pa su ju mnogi u komentarima molili da im podijeli trik kako je uspjela u potpunosti oporaviti svoje nokte tako da je snimila video u kojem objašnjava postupak. Objasnila je su joj nokti došli do najgoreg stanja ikad tako da je odlučila napraviti sebi pravilnu i lijepu manikuru i da je od tada sve krenulo.

Napomenula je kako je nanosila puno slojeva laka, kako bi dobila debeli sloj na noktima i da se na taj način odviknula od grižnje noktiju jer bi grizla samo taj debeli sloj laka, ali ne i sami nokat. Sudeći prema komentarima tog videa, mnogi ljudi imaju problem s ovom navikom, ali su se javili i oni koji su na isti ovaj način se uspjeli riješiti te užasne navike. Znači tajna je u debelom sloju laka na noktima!

Pogledajte još:

Svi misle kako su dugi i umjetni nokti nezgrapni – djevojka snimila što sve može raditi s tako dugim noktima

(Ne)obični nokti: Ideje za manikuru za cure koje vole jednostavnost

Boja laka na noktima otkriva vaš status veze! Imate li bijelu ili neku drugu boju?

nokti navika problem griženje noktiju savjeti

Još vijesti