Griženje noktiju

Puno djevojaka, ali i dečki, vodi bitku s jednom od najgorih navika koje mogu postojati, a to je griženje noktiju. Ta navika se nekima možda čini bezazlena, ali ona može rezultirati lošim posljedicama zato bi bilo najbolje kada bi se nje riješili na vrijeme kao i ova djevojka na TikToku.

Voditi bitku s jednom od najgorih (ali i najodvratnijih) navika koju netko može imati je zaista teško, a radi se o grižnji noktiju. Osobe koje grizu nokte se zaista nalaze u teškoj situaciji jer osim što im ta navika može izazvati loše posljedice, njihovi nokti izgledaju zaista užasno. S time da nisu samo nokti problem, već i zanoktice te okolna koža ono nokta koja je izrazito oštećena i potreban joj je duži vremenski period kako bi se opravila i dovela u prvobitno stanje.

Svoju situaciju s griženjem podijelila je i jedna djevojka na TikToku koja je u videu pokazala glow up svojih noktiju koji su na samom početku tog procesa izgledali zaista užasno – uključujući i kožu oko nokta. Njezin video je ubrzo postao viralan pa su ju mnogi u komentarima molili da im podijeli trik kako je uspjela u potpunosti oporaviti svoje nokte tako da je snimila video u kojem objašnjava postupak. Objasnila je su joj nokti došli do najgoreg stanja ikad tako da je odlučila napraviti sebi pravilnu i lijepu manikuru i da je od tada sve krenulo.

Napomenula je kako je nanosila puno slojeva laka, kako bi dobila debeli sloj na noktima i da se na taj način odviknula od grižnje noktiju jer bi grizla samo taj debeli sloj laka, ali ne i sami nokat. Sudeći prema komentarima tog videa, mnogi ljudi imaju problem s ovom navikom, ali su se javili i oni koji su na isti ovaj način se uspjeli riješiti te užasne navike. Znači tajna je u debelom sloju laka na noktima!

Pogledajte još:

Svi misle kako su dugi i umjetni nokti nezgrapni – djevojka snimila što sve može raditi s tako dugim noktima

(Ne)obični nokti: Ideje za manikuru za cure koje vole jednostavnost

Boja laka na noktima otkriva vaš status veze! Imate li bijelu ili neku drugu boju?

nokti navika problem griženje noktiju savjeti