Slika nije pronađena

U mnogim situacijama dođe do nesporazuma u komunikaciji, a to se dogodilo i ovoj djevojci koja je taj isti nesporazum imala sa svojom tattoo majstoricom koja ju je pogrešno shvatila prilikom dogovora za tetovažu. Djevojka je odmah snimila video nakon izlaska iz salona, a na tetovaži je vidljiva pogreška koju je napravila tattoo majstorica.

Sigurni smo da nije lijep osjećaj kada odeš na tetovažu, a da tattoo majstor napravi pogrešku s obzirom na to da je tetovaža trajna i da se ona baš ne može niti izbrisati, a niti se mogu popravljati neke greške koje su napravljene. Jedna takva greškica na tetovaži se dogodila i ovoj djevojci gdje je zapravo došlo do nesporazuma u komunikaciji nje i njezine tattoo majstorice. Naime, djevojka joj je rekla kako želi veličinu tetovaže 2x3, dok ju je tattoo majstorica krivo shvatila i ona joj je unutar same tetovaže mobitela napisala '2x3'.

Djevojka je ovim videom pokrenula lavinu komentara gdje su se ljudi pitali kako to nije primijetila na samoj skici prije nego što ju je tattoo majstorica krenula tetovirati: 'Vidjela sam skicu prije nego što ju je isprintala. Mislila sam da je to oznaka za veličinu jer sam htjela veličinu 2 puta 3' – objasnila je. No, drugi su se i dalje pitali kako je moguće da tijekom tetoviranja nije primijetila ovu grešku: 'Curo, doslovno si sjedila tamo cijelo vrijeme i nisi reagirala?', 'Draga, mogla si reći nešto dok si bila tamo cijelo vrijeme, trebala bi biti ljuta na sebe, a ne na nikog drugog', 'To je tvoja greška, oprosti' – napisali su u komentarima. Radi se o pogrešci koja se dogodila u komunikaciji te djevojke i tattoo majstorice, no, ipak nije to neka ogromna greška u tetovaži kakvu znaju imati neke druge osobe, kao što su napisali i mnogi u komentarima ispod njezinog videa.

Pogledajte još:

Nema više stavljanja jednog tipa tetovaže? Zabrana koja će zabrinuti one koji su se htjeli tetovirati

Cura je oduševila internet idejom za tetovažu: Oni koju ovakvu mogu staviti su pravi sretnici

Slatke ideje tetovaža za parove: 8 motiva koji su pun pogodak – i bolji od toga da tetoviraš nečije ime

pogreška tattoo majstorica tetovaža Hejt

Još vijesti