Slika nije pronađena

Kada otvorimo ketchup i želimo ga jesti s pomfritom, moramo ga ili preliti preko krumpirića ili isipati na neku podlogu. Što nije baš nijedno najbolja opcija, ali nema bolje! Kada ga ne prodaju u pakiranjima kao druge umake nego u vrećici.

E pa izgleda da ima bolja opcija. Samo su rijetki znali za nju. Nikada nam nije palo na pamet da možda skroz krivo otvaramo paketić u kojem dolazi ketchup nego smo uvijek ljuti na McDonald's jer nema bolje pakiranje. Pakiranje je skroz u redu, samo ga mi ne znamo otvoriti. Uvijek ga pokidamo na gornjem dijelu, tj. na užoj strani pakiranja. I onda ga istresemo ili direktno na pomfrit ili na neku podlogu. Okej je i tako, ali sada kada vidiš kako je pravilno otvoriti taj paketić, vidjet ćeš koliko je lakše koristiti ketchup.

@kelmergs

##duet with @cookiterica ##comeon ##ketchup ##ilearned ##thankyoutiktok ##learnsomethingnew ##simple

original sound - Food, Family, Fun

Dakle, samo treba otvoriti paketić na drugu stranu! Sad se osjećamo posebno glupo. Kada se otvori na drugu, onu dulju stranu, možeš jednostavno krumpiriće umakati unutra, bez da napraviš nered ili da moraš ketchup sav negdje isipati. Svašta se može naučiti na internetu. Oni koji su ovo i prije znali, svaka vam čast, ali većini ovo nikada nije palo na pamet. Što se može vidjeti i po komentarima na ovom videu.

Pogledajte još:

Pomfrit iz McDonald'sa uvijek brzo postane gnjecav – evo kako to spriječiti da ti ostane hrskav

Kako naručiti tajni Big Mac koji McDonald's nema službeno na meniju? Ovo je Mega Mac!

Pravilan način kako jesti pomfrit i ketchup iz McDonald'sa – ne izgleda kutijica za krumpiriće tako bezveze

tajna otvaranje ketchupa mcdonald's ketchup

Još vijesti