Slika nije pronađena

Mnogi hejtaju cure koje imaju jako duge, umjetne nokte, ali se često i pitaju kako one mogu raditi neke uobičajene stvari u danu s tako dugim noktima. Jedna od tih djevojaka, koja ima zaista duge nokte, je odlučila odgovoriti svima i pokazati im kako točno ona obavlja neke svakodnevne stvari.

Dugi nokti su trend već nekoliko godina, a pogotovo oni koji su umjetni i toliko dugi da se svi ponekad zapitamo, kako ta osoba može napraviti bilo što s tolikim noktima? Jedna od tih djevojaka je odlučila odgovoriti svima na ovo iščekivano pitanje pa je snimila video u kojem obavlja sve uobičajene stvari u danu te pokazuje kako joj dugi i umjetni nokti ne predstavljaju nikakav problem tijekom tih aktivnosti. Neke od stvari koje radi su zaključavanje i otključavanje ulaznih vrata, ulazak u auto te vezanje sigurnosnog pojasa i slično.

Komentari na ovaj video se dosta razlikuju – neki od njezinih pratitelja su joj postavili nove izazove koje mora snimiti kako ih obavlja s dugim noktima, dok drugi misle kako su ti nokti potpuno nepotrebni: 'Mučiš se nepotrebno' – bio je jedan od komentara. No, očito je kako ovu djevojku ne brinu hejt komentari s obzirom na to da joj se svaki video na TikToku bazira upravo na te duge i umjetne nokte koje ima. Ona je snimila i drugi dio gdje također isprobava različite aktivnosti s dugim noktima, ali je ovaj put te aktivnosti snimila u teretani, a svi misle kako ipak nije moguće trenirati s tolikom dužinom noktiju.


No, ipak mislimo kako postoje stvari koje ipak ne može napraviti jer ju sprječava dužina njezinih noktiju, ali je ipak najbitnije da se njoj sviđaju.

Pogledajte još:

Nećeš vjerovati da je ovo ista osoba: Nekoliko godina kasnije i nakon stavljanja filera u usne

Kako sakriti podbradak i definirati čeljust kada se fotkaš? Samo trebaš ovako staviti jezik

Dobro došli u brutalan svijet modelinga: Cura u suzama ispričala što je brend tražio od nje

nokti zanimljivosti umjetni nokti tiktok

Još vijesti