Slika nije pronađena

Aplikacije bez koje više ne možemo je WhatsApp jer su grupna čavrljanja i slanje emojija promijenili naš život.

Zelena boja nam je odmah postala draža uz WhatsApp, a budući da se stalno dopisujemo, mislimo da znamo sve trikove kada se radi o ovoj aplikaciji.

Jeste li znali da možete prikriti ignoriranje neke osobe te sakriti `last seen` dok se bezbrižno dopisujete s drugima?

Ako ste iznenađeni ovim informacijama, vrijeme je da saznate i za druge super fore kada se radi o WhatsApp-u:


Oživi obrisane poruke

U slučaju da si slučajno obrisala poruke koje si htjela zadržati tada znaš koja ti se bol stvori oko srca kada se to dogodi. Ako napraviš dnevni back-up za najdraža čavrljanja, WhatsApp će preko noći dnevne poruke spremiti u `oblak` (cloud). Izbrišemo li slučajno razgovore tada, možemo ih vratiti ako ponovno instaliramo aplikaciju.


Sakrij činjenicu da ignoriraš nekoga

Vrijeme je da ti plave kvačice ne postanu neprijatelji jer se njima lako može upravljati. `Znam da si pročitala` više nećeš čuti ako odeš na Settings – Account – Privacy – Read Receipts. No, postoji još jedan trik: prije nego otvoriš poruku određene osobe uvijek mobitel možeš prebaciti na airplane mode.


Chataj bez krivnje i sakrij `last seen`

Ponovno ćemo se vratiti na dvije plave kvačice koje kao da žele upropastiti mnoge živote. Posljednje viđeno ili `last seen` se može isključiti ovako: Settings – Account – Privacy – Last Seen. Nakon toga možeš čavrljati bez krivnje da će se netko naljutiti.


Koristi podebljana ili `italic` slova

Preko WhatsApp-a ne možemo znati kojim je `tonom` nešto pisano, ali ovo sigurno niste znali – moguće je podebljati tekst ili staviti nakrivljena `italic` slova. Treba znati male trikove kako bi to mogli napraviti. Kada nešto želimo podebljati trebamo tu riječ napisati ovako:  *riječ*. Podvučenu riječ dobivamo ovako: _ riječ _, a kombinaciju ovako: * _ bolditalics_ *.Obavijesti iz grupnog chata stavi na `mute`

Ako će ti mobitel eksplodirati od rasprave u grupnom chatu na temu ide li zelena boja laka uz pastelno plavu boju suknje, vrijeme je da stišaš obavijesti. Pri vrhu chata izaberi ime osobe kako bi došla do in - message postavki menija.Spriječi vidljivost poruka na zaključanom ekranu

U slučaju da si okružena ljudima koji vole zabadati nos u tuđe ekrane, vrijeme je a spriječiš poruke koje iskaču i po zaključanom ekranu. Ovo je vrlo dobra stvar, radi se ovako: Settings – Notification – Show Preview.


Učini važne poruke lakima za pronaći

Svi smo to prošli – morali smo pretražiti kilometre razgovora s nekim samo da nađemo njegovu adresu koju nam je napisao prije par dana. Da se to ne bi i dalje događalo dovoljno je zvjezdicom označiti važnu poruku te ju tako sljedeći put pronaći.Pogledaj točno kada je netko pročitao tvoju poruku

Ako imaš prijateljicu koja uvijek mulja o čitanju poruka te tvrdi da ju nije vidjela i da ju je kasnije pročitala, sada to možeš i provjeriti. Duže drži prst na poruci koju si poslala i pritisni `info` kada se pojavi. To će ti pokazati kada je točno netko pročitao poruku.


Izvor: sugarscape.com

Foto: arhiva/dreamweaverdiaries.in/androidpolice.com

I.P.

Pročitajte još:

Prevari WhatsApp: evo kako `zaobići` plave kvačice koje otkrivaju kada ste pročitali poruku

Šok i nevjerica: WhatsApp više neće biti dostupan na ovim mobitelima

Viber uveo novu opciju kojom je totalno nadmašio WhatsApp

whatsapp vocap aplikacija trikovi

Još vijesti