Slika nije pronađena

Kada si na satu, najpametnije bi bilo da pozorno slušaš što profesor priča kako bi što lakše mogla usvojiti gradivo i zabriljirati na ispitu, ali ne – sve drugo je zanimljivije.

Priznajemo, ponekad učitelji zaista ne znaju prezentirati gradivo na zanimljiv način, a nekada se jednostavno ne možemo skoncentrirati. A onda 'igra' počinje...

#Pišeš zadaću iz drugog predmeta kojeg imaš sljedeći sat jer to nisi učinila sinoć. Bila si, naravno, zauzeta puno važnijim stvarima kao što je biranje najboljeg filtera za Instagram objave i stalkanje simpe na Facebooku.

#Otkrivaš nove načine ostajanja budnom bez obzira koliko gradivo bilo dosadno!

#Otkrivaš nove, složene i jedinstvene tehnike potajnog tipkanja po mobitelu. Rukavi, klupa, torbe, marame – ne postoji nešto što nisi isprobala!


#Potajno jedeš čokoladice ili ostatke bakinih kolača koje si 'prokrijumčarila' u školskoj torbi. Nema klopanja na satu? Ok, prihvaćam izazov!

#Praviš se da si jako zauzeta pisanjem važnih bilješki i pod svaku cijenu izbjegavaš 'eye contact' s profesorom jer znaš da riskiraš da ti postavi pitanje na koje ne znaš odgovor.


#Pokušavaš neprimjetno pogurati stol do najbliže utičnice kako bi mogla napuniti bateriju na mobaču – nema veze što je između tebe i zida dva reda stolova.

#Otkrivaš malog Picassa u sebi! Inače ne voliš crtati, ali čim ti netko spomene kvadrate i korijene, inspiracija te instantno preplavljuje!

#Usavršavaš tehnike neprimjetnog žvakanja žvakaće gume.


#Skidaš lak s noktiju (točnije stružeš ga) jer to već pokušavaš učiniti posljednjih tjedan dana, ali nikako nemaš vremena; sada je pravi trenutak!

#Vrijeme je da postaneš doktor - praviš se da si daješ injekciju tehničkom olovkom.

#Slikaš selfije pod stolom jer onih 100 koje si pofotkala sinoć jednostavno nije dovoljno.

Foto/Izvor: Seventeen.com
I.N.

Pročitajte još:

Prvašić napisao sastav o tati i postao hit na internetu

Najzabavniji profesor ikada: pogledajte šalu koju je pripremio učenicima

Test iz 1912. godine: biologija za osmaše

sat Škola

Još vijesti