Slika nije pronađena

Kada se zaljubimo, promijenimo se. To može biti na bolje, ali i na gore. Sve skupa, radi se o jednom zaista zastrašujućem procesu koji nas mijenja, neke čak do te razine da budu neprepoznatljivi.

kak

Ne mora se raditi o nekim velikim stvarima, ali čak i sama činjenica da netko tko inače ne ide na koncerte, odjednom prati svoju/eg dragu/og na sve koncerte, ustvari je velika promjena. Netko će prestati pušiti zbog svoje polovice, dok će drugi baš zato i početi pušiti.

Na kraju krajeva, sve ovisi o nama i o tome kakvi mi želimo biti kada se zaljubimo. Otkriveno je da već pri samom pogledu na ovu fotku, može se saznati kakvi se vi trudite biti kada ste zaljubljeni.

Bacite pogled na fotku i zapamtite što ste prvo vidjeli, pa zatim potražite što to znači!


1. Lice Van Gogha

Kada ste zaljubljeni, pretvarate se da ste i vi umjetnik s lošim temperamentom, koji je uvijek u lošem raspoloženju. Vjerojatno se vodite onom rečenicom: 'Ako me ne podnose u mojem najgorem izdanju, ne zaslužuju me u mojem najboljem'. Istina je da ako ste stalno u lošem izdanju, rijetko tko će htjeti trpjeti lošu energiju kojom isijavate. Osim toga, Van Gogh je završio tragično, zaista ne želite biti kao on...

via GIPHY


2. Žena koja hoda

Koliko god se vi trudili biti bezbrižni, znate i sami da niste. Svi imaju neke svoje brige i strahove, a iako ih u prijašnjim vezama niste mogli podijeliti sa svojim partnerom (pa ih baš zato sada i skrivate), nemojte se bojati podijeliti sa svojim partnerom trenutne brige. Možda i njih muče iste stvari? Razgovor uvijek pomaže!

via GIPHY


3. Kuće u daljini

Osoba koja prvo vidi kuće u daljini, kada se zaljubi, odmah krene s planiranjem zajedničkog života, braka, djece, dočekivanja starosti... Chill, ne mora sve tako brzo!

Možda čak niste ni svjesni toga što radite, no ako na samo trenutak malo zastanete i pogledate što se sve zbiva oko vas, vidjet ćete da vas zaista uvijek ponese trenutak.

via GIPHY


4. Čovjek u sredini

Ako ste prvo primijetili čovjeka u sredini, vi ste ona osoba koja se uvijek prilagođava svojem partneru. Od nekih manjih stvari, kao što su gledanje filma u kinu koji ste već prije pogledali, pa do odlaska u restorane koje ne volite. Uvijek ste spremni pretvoriti se u osobu za koju mislite da vaš partner treba/želi. No, ako ste vi skupa, zar ne mislite da ste mu se svidjeli baš ovakvi kakvi jeste?

via GIPHY


Što ste vi prvo vidjeli?

Foto: Giphy/Oleg Shuplyak

A.Š. / Your Tango

Pročitaj još:

OMG Zbog svoje 'bolje polovice' možeš zavoljeti hranu koju nikad nisi?!

DEJTANJE Ženska VS muška perspektiva prvog spoja – uđi u njezin i njegov mozak

Koju boju vi vidite? Ova optička iluzija je zapalila internet

Dečki cure zaljubljenost Optička iluzija

Još vijesti