Spavanje

Koja strana kreveta je tvoja? Nemamo svi nažalost sreću da imamo ogromne krevete, ali čak i da spavaš na uskom krevetu, sigurno si nekada legla u veliki krevet svojih roditelja – sjeti se na kojoj strani spavaš u takvim situacijama.

Iako povezanost toga na kojoj strani kreveta spavaš i tvoje osobnosti ne zvuči kao nešto što postoji, izgleda je ipak postoji. Nesvjesno svaku večer odabireš istu stranu kreveta za spavanje. Možda ti je samo ta strana draža jer ti je tu ormarić na kojem držiš mobitel, a možda ima i neko drugo značenje. Provjeri što o tvojoj osobnosti govori strana kreveta koju biraš za spavanje i vidi je li istina.

Lijeva strana
 
 

Iako totalno nelogično, ali, ljudi koji vole spavati na lijevoj strani kreveta više imaju razvijenu desnu stranu mozga. To znači da su kreativni, maštoviti i umjetničke duše. Osim toga, i emocionalno su inteligentni i znaju se nositi sa svojim osjećajima. Filozofiranje im ide kao od šale i optimistični su čak i u najgorim situacijama, zbog čega im je i lakše nositi se sa stresom. Otvoreni su za nova iskustva i tuđe ideje i sve ih uvijek zanima. Ali nije sve toliko pozitivno, često su i toliko lijeni da ih ništa ne može pokrenuti.

Desna strana
 
 

Suprotno od onih koji spavaju na lijevoj strani, oni koji češće odabiru desnu stranu kreveta više se oslanjaju na lijevu stranu mozga. Kroz život ih vodi logika i razum. Svakoj situaciji u kojoj se nađu pristupaju tako da ju najprije dobro analiziraju i tek onda donesu odluku o tome što sljedeće napraviti. Iako će času uvijek vidjeti na pola praznu, to nije zato što na sve gledaju negativno, već zato što na sve gledaju realno. Vole tradiciju i teško ih je poljuljati kada si nešto zamisle, ali mora im se priznati, kada treba nešto obaviti, to će odraditi vrhunski.

Sredina
 
 

Ako ćeš radije odabrati sredinu kreveta, a ne nijednu od strana, to znači da si dobar miks ranije spomenutih osobina. Znaš pronaći balans u životu, zato kada treba nečemu pristupiti s kreativne strane, tu su, ali si isto tako spremna i razmišljati logički kada je to potrebno. Uvijek imaš viziju toga što želiš zbog čega ti je teško prihvatiti kompromise. Na neku foru, ti si ona osoba koja je uvijek u pravu oko svega.

Foto: Freepik – prostooleh/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Pametno birajte i spriječite katastrofu! Evo zašto biste trebale spavati bez donjeg rublja

[HOROSKOP] Koliko dnevno trebaš spavati s obzirom na to koji si znak u zodijaku?

Nikako da prespavaš noć u komadu? Vrijeme u koje se budiš otkriva što te muči

Spavanje strana kreveta osobnost značenje zabavno

Još vijesti