Slika nije pronađena

Jedni dečki iz Zagreba su naljutili većinu korisnika TikToka koji su naletjeli na njihova videa. Naime, ovi dečki su odlučili napraviti spačku i prenkati ljude koji se voze gradskim prijevozom u Zagrebu, odnosno tramvajem, a u tome su i uspjeli. Bez obzira na uspješan prank, dobili su hrpu negativnih reakcija.

Prenkovi su danas, zahvaljujući društvenim mrežama, jako popularni, a još su popularniji kada se snime i kada im prank zaista uspije. Tako i ovi dečki iz Zagreba prenkaju Zagrepčane koji se po gradu kreću s gradskim prijevozom, a to rade na način da naopačke okrenu ploču s brojem na glavnom zagrebačkom trgu. U ovom slučaju su okrenuli broj 6 naopačke tako da ispadne 9 – tramvaj broj 6 ide iz smjera Črnomerca prema Sopotu i obrnuto, a tramvaj broj 9 se kreće od Ljubljanice do Borongaja i obrnuto.

Na ovaj podli način, dečki su zeznuli vrlo vjerojatno mnogo ljudi koji su ili zabunom ušli u krivi tramvaj ili su propustili pravi tramvaj jer su zbog okrenutog broja mislili da je to onaj krivi.

To im nije prvi put da su napravili spačku, a svaki puta to dokumentiraju videom kojeg stave na TikTok. Na prvom videu su se u komentarima javili pojedini korisnici koji su napisali kako su 'pali' na njihov prank zbog čega su bili ljutiti: 'Ja sam danas trebao na Borongaj i završio na Črnomercu zbog tebe', 'Zato ja jesam završio na drugom mjestu', 'Napravit ćeš previše problema u gradu' – samo su neki od brojnih komentara. Loše reakcije u komentarima su zaista opravdane jer su na taj način, očito, zeznuli ljude koji su možda žurili na posao, u školu ili doma pa su im na taj način nepotrebno produžili put. U svakom slučaju, dečki bi trebali malo više razmisliti prije ovakvih nepromišljenih postupaka, slažete li se?  

Pogledajte još:

Mijenjaju se pravila o pisanju državne mature: Vraća se nešto važno – i neće ti se svidjeti

Djevojci menga kasni toliko dugo da se možda više ni ne sjeća kako ju je imati, a nije trudna

Vaganje na tjelesnom je veći problem nego što se čini: Učenici se zbog toga izgladnjuju i bježe s nastave?

prijevoz Zagreb tramvaj zanimljivosti prank

Još vijesti