otkrila da ju dečko vara

Intuicija nam obično ne laže i ako ti se čini da nešto nije kako treba i sumnjaš je li ti dečko vjeran, ovo je jedan od načina kako ga možeš razotkriti.

Može osoba koja vara biti najpažljivija što može, ali jednom će im se promaknuti greška i uhvatit ćeš ih u laži, ili točnije, u prevari. Jedna je djevojka pokazala kako je ona saznala da ju dečko vara i bila je to čista slučajnost. Lako se moglo dogoditi da još neko vrijeme živi u neznanju. Kada su jedan dan bili zajedno i družili se kod njega, odjenula je njegovu trenirku, vjerojatno da joj bude udobnije, a i jasno je da cure vole krasti dečkima odjeću bez razloga, ali nije očekivala što će pronaći u džepu. Pakiranje od iskorištenog kondoma.  

Vjerojatno bi znala da je to od nekog puta kada su njih dvoje bili zajedno, ali izgleda da to ovdje nije slučaj. Zato nije loše povremeno uzeti dečku neki random komad odjeće, tko zna što se može sve naći u džepovima. Sada se samo pita kada da se suoči s njim i kaže mu da ga je otkrila. Cijelu situaciju prati na svom profilu i objavljuje updejte jer ljudi su se navukli i svi žele znati kako će završiti cijela priča. Druge joj cure savjetuju da ne vjeruje njegovim izgovorima i da ne prijeđe preko toga samo tako. Je li ju stvarno prevario? Svi vjeruju da je. Čekamo nastavak priče!

Pogledajte još:

Dečko ju je poslao kući s dejta jer ga je bilo sram biti s njom – zbog odjeće koju je nosila

Koja rečenica opisuje tvoj trenutni ljubavni život? I ti možeš saznati svoju – evo kako

Ima li šanse da te dečko prevari? Postoji 7 znakova koji otkrivaju da ti je vjeran i nemaš zašto brinuti

prevara uhvatila dečka varanje

Još vijesti