Slika nije pronađena

Ludnica za svime što je u temi jednoroga ne staje. Već neko vrijeme u Zagrebu možeš naručiti i uživati u Unicorn shakeu, ali i nekim drugim, manje atraktivnim, ali jednako finim shakeovima. Ovaj vikend ti je zadnja prilika da ga probaš i pofotkaš za Instagram – nemoj je propustiti.

Od prošlog petka na Zrinjevcu se održava Food Film Festival, ulični festival koji spaja projekcije filmova i finu hranu. Bilo da ti se sviđaju predviđene projekcije ili ne, festival vrijedi posjetiti zbog kućica koje nude različitu hranu i pića. Često se na takvim događanjima u ponudi nađe nešto posebno što inače ne postoji na menijima, a upravo ćeš tako nešto naći ako potražiš kućicu restorana Rougemarina. Za ovu su priliku kreirali tri posebna milkshakea, a pažnju najviše privlači onaj s temom jednoroga.Unicorn Milkshake napravljen je od sladoleda od vanilije sa slatkim preljevom od maline i jednorogom napravljenim od šauma. Ukrašen hrpicom šarenih dekoracija, malim marshmallowsima, bombonima, trakicama... teško je oduprijeti se i izignorirati ga. Osim njega, tu su u posebnoj ponudi i čokoladni shake, kao i onaj s karamelom. Cijene su im nešto više od običnih shakeova, ali i dalje ne pretjerano. Unicorn Milkshake tako možeš isprobati za 36 kuna, a ostala dva za 28 kuna. Food film festival traje još do nedjelje, 15. rujna, zato iskoristi ovaj vikend za šetnju do Zrinjevca.

via GIPHY


Ukoliko ga ipak propustiš, nemoj očajavati! Baš danas na Strossmayerovom trgu počinje Zagreb Burger Festival, gdje će također Rougemarin imati kućicu – i pogađate, u ponudi ove slatke milkshakeove.
Foto: Instagram printscreen/ Instagram: Foto: Bojan Haron/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[OPREZ] Istraživanje je utvrdilo da najpopularnije piće na svijetu uzrokuje preranu smrt

Profesorica matematike postavila svjetski rekord u jedenju majoneze!

KVIZ: Koji hamburger trebaš naručiti sljedeći put u McDonald's-u?

Zagreb unicorn milkshake piće jednorog milkshake Rougemarin

Još vijesti