Slika nije pronađena
Od danas glazbu možeš slušati i na Apple Music servisu. Trebalo mu je dugo, ali napokon je dostupan i u Hrvatskoj.

Pored Deezera, domaća će publika od sada moći preslušavati glazbu i preko streaming servisa Apple Music. Jedini popularni servis za slušanje glazbe koji nam sada u Hrvatskoj još nedostaje je Spotify. On je za sada dostupan u 79 država svijeta, a iako je najavljeno da će doći i u Hrvatsku, to se za sada još nije dogodilo.


Apple Music je usluga za streaming glazbe bez reklama koji korisnicima iPhone uređaja omogućuje slušanje 60 milijuna pjesama. Pretplatnici mogu slušati glazbu bilo kada – online i kada nisu spojeni na internet – izraditi vlastite liste za slušanje, učitavati personalizirane preporuke, gledati ekskluzivni video sadržaj i još mnogo toga, piše sound-report.com. Osim Hrvatske, u ovom je 'valu' došao i u Bosnu i Hercegovinu, Gruziju, Srbiju, Crnu Goru i na Kosovo.

Prvih šest mjeseci korištenja usluge je besplatno, a uslugu je moguće dalje koristiti za 44,99 kn mjesečno, dostupan će biti i obiteljski paket (za 6 osoba) po cijeni od 69,99 kuna mjesečno, kao i posebna ponuda za studente.


Foto: Shutterstock.com - Stock-Asso/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Hrpa ljudi otkriva 8D slušanje glazbe – znaš li ti već za ovo? Iskustvo slušanja glazbe kao nikad

U jednom dijelu života nam se posebno oblikuje glazbeni ukus – što ste vi slušali u ovim godinama?

Oboren je jedan od najdužih rekorda u glazbi! Držala ga je Mariah Carey 20 godina - ovaj hit ju je skinuo

Hrvatska novo slušanje glazbe servis apple music

Još vijesti