Slika nije pronađena
Nastavnik tjelesnog odgoja u jednoj beogradskoj srednjoj stručnoj školi napravio je od svog kabineta 'ljubavnu sobu', u kojoj je često ima seks s kolegicama s posla, ali i s tek punoljetnim učenicama, saznaje 'Informer'.

O ljubavnim nestašlucima zgodnog profesora odavno se šuška, stizale su i prijave na njegov račun, ali ravnatelj škole ne poduzima ništa kako škola ne bi dospjela na loš glas. Pored dvorane za tjelesni nalazi se kabinet u kojem zgodni profač zakazuje sastanke, a središnje mjesto u njoj zauzima ”seksi krevet”.

Profesor tjelesnog je jako zgodan i lijep, pa žene luduju za njim. Čim u radni kolektiv stigne mlada kolegica, svi znaju da će ona vrlo brzo završiti u ”seksi krevetu”, kako kolege zovu njegovo ljubavno gnijezdo. Problem je što on jednostavno ne može odoljeti lijepim ženama, pa u njegovom krevetu završavaju i zgodne maturantice, otkriva izvor ”Informera”, profesor koji je nekoliko godina radio u ovoj školi, a sad je aktivist jednog sindikata.
Sugovornik ”Informera” kaže da u školi već godinama gledaju kroz prste na nestašluke lijepog profesora iako mnogi znaju što se događa iza zaključanih vrata njegovog kabineta.

On je veliki manipulator! Angažiran je u školskom sindikatu, sa svakim ravnateljem je u dobrim odnosima, kao i s većinom kolega. Neki od njih ga svjesno štite iako znaju šta radi, drugi samo sumnjaju, dok treći vjeruju da tu priču o ”ljubavnoj sobi” šire oni koji su  ljubomorni na njegov izgled. Kolegice koje su prošle kroz njegov krevet naravno šute jer tako štite sebe, s obzirom da su mnoge od njih udate. Bilo kako bilo, on i dalje predaje djeci iako mu je odavno trebalo oduzeti dozvolu za rad, priča izvor Informera.

Radmila Dodić, predsjednica Foruma beogradskih osnovnih škola (FBOŠ) potvrđuje da ovaj slučaj ”lijepog profe” nije usamljen u srpskim školama.

„Javna je tajna da se ovakve i slične stvari događaju i u drugim školama u Srbiji! Nažalost, kolege se često prave ludi iako znaju što se događa, a to je po meni lažna solidarnost. Smatram da moramo očistiti svoje dvorište od nekolicine alkoholičara i pedofila koji nisu dostojni nastavničkog zvanja jer samo tako možemo zaštititi i sebe i djecu“, ističe Radmila Dodić.

L.B./izvor: Telegraf
Foto: arhiva

Pročitajte još…

… Je li ovo najzgodniji učitelj matematike ikada?...

… To se ne uči u školi: učitelj dao učeniku lekciju koju neće nikada zaboraviti!...

… 'Tužni smo, usamljeni i zatrpani obvezama' – evo što biste željeli reći svojim profesorima!...

Profesor tjelesnog ljubavna soba kolegice profesorice i maturantice Beograd

Još vijesti