Slika nije pronađena

Ovaj profesor sigurno nije očekivao što će se dogoditi nakon što je na TikToku objavio video u kojem se svojim učenicima obećao jednu veliku stvar koja se ticala njihovog testa. Nekoliko tjedana kasnije i nakon završetka zimskih praznika, njegov video je postao viralan i na kraju je zbog toga ipak morao ispuniti obećanje svojim učenicima koji su sigurno bili oduševljeni odgovorima koje je profesor dobio na svoj video!

Jedan profesor na TikToku je odlučio napraviti izazov sa svojim učenicima. Izazov se radio o tome da je profesor dao obećanje svojim učenicima kako će im otkazati posljednji test ukoliko će njegov video na TikToku komentirati neki poznati i profesionalni sportski tim. Ubrzo nakon što je objavio video, isti je odmah postao viralan, a danas taj video ima gotovo 79 milijuna pregleda, 12 i pol milijuna lajkova te je podijeljen više od 175 tisuća puta!

Upravo zahvaljujući tome što je video postao viralan, zadatak je odrađen jer su video komentirali razni profesionalni sportski timovi, uključujući NASCAR, službeni profil Olimpijskih igara, NFL, Detroit Lions i mnoge druge. Zahvaljujući njima, učenici su bili presretni jer je njihov profesor ipak morao ispuniti svoje obećanje.

Ubrzo nakon toga je objavio video zajedno sa svojim učenicima gdje je napisao, 'Hvala sportskom svijetu za nevjerojatan božićni poklon za moje učenike', čime je jasno dao do znanja kako je naposljetku ipak otkazao zadnji test i svima ispunio njihovu želju. Ovo samo dokazuje koliko se radi o moćnoj društvenoj mreži i kako su svi htjeli pomoći ovim učenicima iz SAD-a!

Pogledajte još:

Što kada te profesor ima na piku? Bilo da si na faksu ili u srednjoj – ovih 5 savjeta će pomoći

Ovo se dogodilo u Hrvatskoj: Učenik je dobio novčanu odštetu jer ga je profesor na satu vrijeđao

Ovo su 4 najgora tipa profesora kakve će svi imati barem jednom! Evo kako se nositi sa svakim od njih

Učenici otkazan ispit profesor test tiktok

Još vijesti