Slika nije pronađena

Kupi 2 pakiranja Pringlesa, skini besplatno omiljeni film i osvoji iPad mini, selfie stick ili jedan od Pringles poklon paketa!


Pringles definitvno nisu samo za grickanje, nego i za puno veće uživanje. Ove vam jeseni donose nagradnu igru od koje će vam se nasmiješiti brk. Sudjelovati se može kupnjom bilo koja dva pakiranja Pringlesa te slanjem SMS-a sadržaja: PRINGWIN, broj računa, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60221 (2,40 kn/SMS). Svi poslani SMS-ovi ulaze u nagradno izvlačenje za pringenijalne nagrade: 3 iPad-a mini, 100 selfie stickova ili 1000 poklon paketa.

Naravno, to nije sve! Pringles je dodatno posolio svoju poklanjalicu jer se ispod poklopca svakog Pringles pakiranja nalazi kod za besplatno preuzimanje omiljenog filma na internacionalnoj web stranici www.pringles.com  Sve što treba je upisati dva koda sa dva pakiranja kako biste preuzeli filmsku uživanciju po izboru.    

Ne čekajte, nego otpringlajte na www.pringwin.hr gdje ćete pronaći sve informacije o nagradnoj igri, a čekanje nagradnog izvlačenja skratite glednjem cool filma koji ste skinuli s www.pringles.com znate već, nisu samo za grickanje, nego i za filmsko uživanje.
Sponzorirani članak.

pringwin nagradna igra

Još vijesti